Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp

Visma Avendo Lønn avsluttes i 2021

av Henrik Horn (Oppdatert ‎25-08-2020 09:20 av Henrik Horn VISMA )

Visma eAccounting AS har de siste årene opplevd en betydelig etterspørsel blant våre kunder etter moderne og nettbasert løsninger for lønn, fravær og timer. Vi har derfor valgt å styrke satsingen på Visma eAccounting Payroll som et nettbasert alternativ til Avendo Lønn. Mange av våre Avendo Lønn kunder har de siste årene valgt å gå over på en mer moderne løsning og dermed er også kundegrunnlaget for å opprettholde Avendo Lønn nå utilstrekkelig for videre vedlikehold og utvikling.

 

Visma Avendo Lønn og avsluttes i 2021

 

Basert på tilbakemeldinger fra kunder og endringer i markedet, har Visma besluttet å stoppe videre utvikling og oppdatering av Avendo Lønn. Fra og med 31. August 2021 vil ikke programmet oppdateres og du vil heller ikke ha tilgang til support. Systemet vil dermed kun fungere som et historisk oppslagsverk. 

 

Siste versjon av Avendo Lønn vil bli lansert i slutten av desember 2020.
Visma eAccounting Payroll

 

payroll_app.pngVisma eAccounting Payroll er vårt nye nettbaserte lønnssystem for små bedrifter. Glem de dagene der man måtte oppdatere systemet selv, samt ta vare på egen sikkerhetskopier. Løsningen bygger på moderne og effektive prosesser for å kjøre lønn, registrere reiseregninger og utlegg, samt timeføring og fravær. Du kan lese mer om Visma eAccounting Payroll her.

 

 

 

Vi vil hjelpe alle kunder som ønsker en overgang til Visma eAccounting Payroll med å komme igang med bruken og overføre data. Vi har laget en eksport mulighet i Avendo Lønn som lar deg eksportere ansatt data over til Visma eAccounting Payroll på en enkel måte.

 

 

Her kan du se et webinar som omhandler Visma Avendo Lønn og veien frem til 2021, samt viser litt hvordan Visma eAccounting Payroll fungerer.

 

 

Har du noen spørsmål i denne forbindelse, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt med oss på salg@eaccounting.no eller tlf. 21 49 62 02. Vi vil utover høsten forsøke å komme i kontakt med alle våre Visma Avendo kunder for en prat om veien videre.

 

Med vennlig hilsen,

Ole Hasven, Daglig leder