Mine områder
Hjelp

EKSTRA: Årsavslutningskurs lønn og personal 16. desember på Skøyen

av Ivar Grøndahl1 (Oppdatert ‎24-11-2022 08:50 av Monica Bremtun-Olaussen - VISMA )

På grunn av stor interesse for vårt  kurs "Årsavslutningskurs lønn og personal", har vi satt opp et ekstra kurs i våre lokaler på Skøyen, fredag 16. desember fra kl 09:00 til 14:00

 

Visma arrangerer årsavslutningskurs på Skøyen 14. og 16. desember for deg som jobber med lønn og personal. Her oppdaterer vi deg på hva arbeidsgiver må tenke på ved årsskifte når det gjelder lover og regler. Vi gir deg også en oppdatering på hvilke regelendringer arbeidsgiver må forberede seg på kommer i 2023.

 

Hvis du ikke kan komme til Skøyen, er det også mulig å delta på vårt live digitale kurs 15. desember. 

 

Se informasjon og agenda for kurset her !

 

Årsavslutning i lønnssystemet?

Husk at når det gjelder årsavslutning i ditt lønnssystem, så har du i ditt abonnement i tillegg alltid tilgang på digital læring i læringsportalen. Der kan du se hvordan årsavslutning gjøres i lønnssystemet Visma Lønn, Huldt & Lillevik og Visma.net.Payroll.

 

Når det gjelder Visma.net.Payroll vet vi at det er mange som skal gjennomføre årsavslutning i payroll for første gang i år. Derfor har vi satt av tid til en gjennomgang av årsavslutning i Payroll disse kursdagene. Alle er selvfølgelig velkomne til å bli med på denne sesjonen, uavhengig av hvilket lønnssystem du har.

 

Følg RegelPOD - bli en Regel-LYTTER du også 

Følg gjerne vår RegelPOD  for å holde deg oppdatert på nye og aktuelle fagtema innenfor Lønn og personal. Trykk på Follow i Soundcloud. RegelPOD er også tilgjengelig i Spotify og iTunes.

Hør Regelpod her: høre podcast

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"