Mine områder
Hjelp

REGELPOD 100 - Vi feirer med gjester og flere spennende tema!

av Monica Bremtun-Olaussen -

Da var tiden endelig klar for episode nummer 100 av vår populære RegelPOD! I denne jubileumsepisoden har vi vært så heldige å få besøk av flere engasjerende gjester som snakker om viktige tema for deg som jobber med lønn og personal.

 

Episode nummer 100 er delt opp i to deler som du kan lytte på når det passer best for deg!

 

Hør episode nummer 100 av vår RegelPOD her.

 

RegelPOD 100 - Del I

Her har vi besøk av administrerende direktør i Visma, Øyvind Larsen, og Chief Security Officer i Visma, Espen Johansen.

 

Vi snakker med Øyvind og Espen om blant annet fordelene med å jobbe i skyen, en til mange tjenester og sikkerhet i skytjenester. Vi diskuterer også hva arbeidsgivere bør ha fokus på når det gjelder digital sikkerhet og fleksibelt arbeidssted, samt hvilken rolle ChatGPT vil spille i fremtiden. Du får også gode tips om hva du selv kan gjøre for å jobbe sikrere digitalt og i skyen.

 

I denne delen av episoden ser vi også på regler om oppbevaring og sletting av personopplysninger, og hvordan er det egentlig med automatisk sletting i lønnssystemet?

 

Hør episode 100 - del I her!

 

RegelPOD 100 - Del II

Vi er så heldige å ha fått besøk av Geir, Maria og Cecilie fra NAV i del II av episode 100. De gir oss en innsikt i hvordan NAV arbeider i det daglige. Vi har en god samtale om hvordan NAV bruker opplysninger arbeidsgiver innrapporterer på a-meldingen i sitt arbeid, hvordan de kontrollerer opplysninger arbeidsgiver sender inn, og hvorfor det er så viktig at arbeidsgiver rapporterer riktige opplysninger i a-meldingen til riktig tid.

 

Vi gir deg også et innblikk i hvorfor, hvordan og hva arbeidsgiver skal rapportere i a-melding, samt nytt grunnbeløp som har virkning fra 1. mai, og i hvilke sammenhenger det er viktig for arbeidsgiver å tenke på størrelsen på grunnbeløpet. Dette har f.eks. betydning for sykepenger, feriepenger og lån fra arbeidsgiver.

 

Hør episode 100 - del II her!

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"