Mine områder
Hjelp

Hjelp deg selv 24/7

av Mari Barlund (Oppdatert ‎19-05-2021 11:55 av Mari Barlund VISMA )

 

Visste du at vi har flere muligheter for selvbetjening? 

Vi jobber stadig med å forbedre våre selvbetjeningsmuligheter, slik at du kan finne svar på dine problemstillinger, uten å måtte stå i kø eller være avhengig av våre åpningstider på support. 

 

Sjekk ut dine muligheter under:

 

Icons Line Group blue.jpg

Brukertips

- veiledninger, tips og triks fra support

Vis mer
Visma Community er vår kommunikasjonskanal ut mot kundene våre. Under Brukertips skriver våre supportkonsulenter korte og lengre tidsaktuelle veiledninger. I tillegg legger vi ut informasjon om f.eks. nedetid på Altinn, viktige endringer ift. rapportering til myndighetene og andre tips og triks. På Visma Community vil du også finne guider og veiledninger til våre støttesystemer, slik som f.eks. Visma.net Expense, Visma.net Calendar og Visma.net Approval
En av fordelene med Visma Community er at du kan sette på varsler og dermed få en mail når vi legger ut et nytt brukertips. 

På kundeservice sine sider finner du en veiledning for hvordan du kan utnytte Visma Community best mulig


Icons Line Users blue.jpgDiskusjon

- still spørsmål og diskuter med andre medlemmer

Vis mer
I Visma Community finnes det også en side for diskusjon. Her kan du enkelt spørre andre brukere om hjelp, eller diskutere hvordan en problemstilling best bør løses. 
Hensikten med denne siden er at dere som kunder kan utveksle erfaringer og praktiske tips og triks i en ellers hektisk hverdag. 

På kundeservice sine sider finner du en veiledning for hvordan du kan utnytte Visma Community best mulig

Merk! For å kunne poste eller svare på et innlegg i diskusjonsforumet må du være innlogget i Visma Community.


App Icons Pack 09 blue.jpgProduktnotat

- et sammendrag av hva som er nytt i versjonen

Vis mer

Vi slipper nye versjoner tre ganger pr. år, på våren, på høsten og før nytt år. Tilhørende hver versjon finner du et produktnotat. Dette beskriver endringene i den nye versjonen og gir deg et innblikk i nye funksjoner og forbedringer. 
For at du skal kunne bruke systemet korrekt, er det viktig at du leser produktnotatet etter at versjonen er installert - dette gjelder både dersom du er i vår Cloud-løsning, og dersom du har lønn installert på egne serevere / annen ASP-løsning. 

Produktnotatene vil du finner under Nedlastninger på Visma Community og i brukerdokumentasjonen. I tillegg vil lønnsystemet gi deg en pop-up melding med beskjed om å lese produktnotatet etter at ny versjon er installert. 


App Icons Pack22.0 10 blue.jpgBrukerdokumentasjon

- en grunnleggende veiledning til Huldt & Lillevik

Vis mer
Under Hjelp | Brukerdokumentasjon i lønnsystemet vil du finne den komplette brukerveiledningen vår. Her finner du kjørejournaler, veiledninger for hvordan du kan bruke systemet, beskrivelse av hvordan ulike typer import- og eksportfiler skal se ut, og selvfølgelig arbeidsoppgaver du står ovenfor i en lønnskjøring. 

Icons Line Innovation blue.jpgTIPS! Benytt søkefeltet øverst i høyre hjørne for å finne veiledningen du er ute etter. 


Icons Line Zoom blue.jpgFAQ

- disse spørsmål får Visma mest akkurat nå

Vis mer
På Visma.no finner du en egen FAQ-side. På denne siden kan du finne de mest vanlige spørsmålene på tvers av våre supportavdelinger. Svarene dekker ofte det juridiske rundt problemstillingen, med henvisning til praktisk løsning i de ulike lønnsystemene. 
Siden oppdateres jevnlig, med de til enhver tid mest tidsaktuelle spørsmålene på support. 


App Icons Pack 19 blue.jpgOppslag Juridisk

- vårt juridiske oppslagsverk

Vis mer
Oppslag Juridisk er et juridisk oppslagsverk tilknyttet lønnsfaget. Oppslagsverket er skrevet av våre jurister innenfor lønn og HR, og er inkludert i lønnsystem ditt. 
Du kan logge deg inn i Oppslag Juridisk ved å gå til home.visma.net, via din Connect-bruker. Har du ikke en Connect-bruker fra før oppretter du dette enkelt fra den samme siden.


App Icons Pack 09 blue.jpgOppslag Lønn

- dypp dykere inn i lønnsystemet

Vis mer
Oppslagsverket Oppslag Lønn er en tilleggstjeneste i Huldt & Lillevik. Her finner du flere beskrivelser inkludert f.eks. bilder av spesielle typer lønnsarter. 
Du kan logge deg inn i Oppslag Lønn ved å gå til home.visma.net, via din Connect-bruker. Har du ikke en Connect-bruker fra før oppretter du dette enkelt fra den samme siden.

Har du ikke Oppslag Lønn fra før og ønsker å bestille, ta kontakt med din forhandler.

 

 

Trenger du fortsatt hjelp?

Icons Line Communication blue.jpgChat med oss

Vis mer
Nederst i høyre hjørne på Visma Community vil du alltid finne vår chatløsning. 
Åpningstider
Mandag - Fredag: 9.00 - 16.00


Icons Line Mail blue.jpgSend oss en e-post

Vis mer
Vi er selvfølgelig også tilgjengelig på e-post. Finner du ikke svar på det du lurer på, eller trenger direkte support, send oss en e-post.

 

4 Kommentarer
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"