Mine områder
Hjelp

Kjør lønn hvor som helst - når som helst

av Anonymous
Har du behov for å kunne gjøre noe av jobben din hjemmefra eller fra hytta?

Noen ganger er det praktisk å ha tilgang til lønnssystemet også utenfor kontoret.Tenk å kunne ha friheten til å reise på hytta og vite at man allikevel kan logge på og jobbe i lønssystemet. Tenk å kunne ha full tilgang til lønnsystemet uansett hvor i verden du måtte befinne deg, bare du er koblet til internett.

Med Huldt og Lillevik Lønn Cloud kan du det.

Ved å velge vår Cloud-tjeneste gir vi deg sikker tilgang til lønnssystemet fra nett, og vi tar oss av alt teknisk vedlikehold. Du slipper å tenke på nedlastinger, oppgraderinger og sikkerhetskopier.

Med Huldt & Lillevik Cloud-løsning får du:   

  • En fleksibel løsning 
  • Ingen lokalinstallasjon      
  • Alltid oppdatert programvare    
  • Sikker datalagring  
  • Kontinuerlig backup og sikkerhetskopiering
  • Forutsigbare kostnader

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss via e-post kundesenteret@visma.no eller telefon 09102.

 

Hva er Cloud computing eller nettsky?

Tradisjonelt har IT-systemer og IT-komponenter vært installert lokalt på arbeidsplassen. Ny teknologi har siden den gang i stadig større grad åpnet for at IT kan leveres som en tjeneste, levert gjennom skyen.

En skytjeneste vil si at du har tilgang til programmene du bruker på internett. Du kjører dem via nettleseren, og de driftes i driftsmiljøer og serverparker «i skyen». Vi snakker da om å jobbe i skyen, og du slipper å tenke på server og vedlikehold av programvare. Oppdateringer skjer automatisk og har ingen kostnad.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"