avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Oppdater deg i romjulen

av Kirsti Eriksen

28. desember kan du delta online på kurset "Nye regler - Sykepenger - rutiner og digitalisering" hjemmefra, eller fra din arbeidsplass.

 

Reglene om beregning av sykepenger endres 01.01.2019. Dette er en stor endring som vil påvirke alle arbeidsgivere i Norge. I tillegg kommer nå den digitale inntekstmeldingen og stadig mer av prosessen rundt sykepenger og sykefravær digitaliseres.

 

Vi har satt sammen et heldagskurs som gir deg en grundig innføring i de nye reglene for sykepenger. Vi gir deg også en nødvendig oppdatering på hva som skjer i den digitale prosessen, blant annet hvordan den nye inntektsmeldingen kommer til å se ut. På kurset får du en grundig gjennomgang av folketrygdslovens bestemmelser om arbeidsgivers og arbeidstakers rettigheter og plikter ved sykdom, herunder reglene om arbeidsgiverperiode, egenmelding, oppfølging av sykmeldte og ferieavvikling ved sykdom.

 

Kursdagen varer en dag fra kl. 09.00 til kl. 16.00. Du mottar opptaket i etterkant så du også kan se kurset igjen for repetisjon og oppslag.

 

Les mer om og meld deg på romjulskurset her.

 

Kurset er også satt opp i flere byer i begynnelsen av 2019.