Mine områder
Hjelp

Stor pågang hos kundesenteret! Viktig informasjon til deg som kunde!

av Anonymous (Oppdatert ‎23-01-2020 10:01 ( )

Se under hva som gjelder din henvendelse, og gjør følgende: 

 

Inkassovarsel

Dersom du har sendt oss en innsigelse på faktura uten å ha fått svar, og så har mottatt purring/inkassovarsel fra innfordringselskapet Visma Financial Solutions, ber vi deg kontakte Visma Financial Solutions og be de notere ned det saksnummeret som du fikk da du kontaktet oss i Visma Software.

 

 

Fakturaspørsmål

Du finner svar i Community på de fleste spørsmål vedrørende faktura, for eksempel antall på faktura. 

Når det kommer til hva de ulike program-modulene står for, ber vi deg kontakte din Visma partner.

Vi på kundesenteret sitter ikke med produktkompetanse på de ulike programvarene som dere blir fakturert for.

 

 

Kreditering av faktura

Vi krediterer ikke faktura som har kommet ut dersom vilkår for oppsigelse og nedgradering ikke er overholdt. Det er ikke mulighet for å forhandle seg frem til kreditering av faktura som allerede er sendt ut, med mindre feilen ligger på vår side. 

Se frister for oppsigelse her. https://www.visma.no/oppsigelsesfrister/

 

 

Fakturakopi

Du kan nå hente ut din egen fakturakopi i Community, linken finner du her!

 

 

Endring av organisasjonsnummer

Alle saker som kommer med ønske om endring i orgnr. nå og som ikke er varslet i 2019 og frem til 05.januar 2020, krediteres ikke. Dere kan løse dette ved å fakturere videre internt. 

Fakturaer som allerede er utstedt må betales i sin helhet, også må vi hente inn ny avtale + endre fra neste faktura. Vi sender dere ny avtale fortløpende, men minner om at det kan ta tid. 

 

NB! Når det gjelder kun endring av navn/adresse så krediterer vi IKKE, her ber vi deg betale og så endrer vi fra neste periode.

 

 

Oppsigelse/nedgradering

Her er oversikt over oppsigelsesfristene. I tillegg finner du informasjon for frist for oppsigelse av deler eller hele programvaren(e), i deres avtale om bruksrett og vedlikehold. Oppsigelser som kommer inn etter fristen, vil tre i kraft fra neste fakturaperiode av. Vi krediterer ikke allerede mottatt faktura.

 

 

Andre henvendelser

Viser til lang behandlingstid som nevnt over. Dersom noe haster veldig i forbindelse med bestilling, ber vi deg ringe oss på 09101. 

 

Vi skal gjøre vårt beste for at saken din skal bli løst så raskt som mulig og du hører fra oss så fort vi har et svar til deg.

 

 

 

Vennlig hilsen oss i Visma Software Customer Service

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"