Mine områder
Hjelp

Viktig informasjon: Huldt & Lillevik Cloud legges også ned 31.12.22

av Mari Barlund

Vi har besluttet at også lønnssystemet H&L Cloud skal avvikles 31.12.22. Det betyr at du som kunde av H&L Cloud fra denne datoen ikke lenger vil kunne bruke lønnssystemet, og i god tid før det bør ha oppgradert til neste generasjons lønnssystem fra Visma - Visma.net Payroll. 

 

Vi har tidligere varslet at Huldt & Lillevik OnPrem avvikles 31.12.22, og nå er det også varslet sluttdato for Huldt & Lillevik Cloud. Huldt & Lillevik – både OnPrem og Cloud versjonen – er et lønnssystem som er bygget på gammel teknologi og har dermed ikke de samme forutsetningene eller mulighetene som Visma.net Payroll gir. Vi ser at overgangen til Visma.net Payroll skyter fart. Mange av de over 1500 kundene som benytter Visma.net Payroll daglig, kommer med tilbakemeldinger om en mer effektiv hverdag. Dette er grunnen til at vi nå varsler at også Huldt & Lillevik Cloud avvikles pr. 31.12.22. 

Hva skjer nå? 

Vi anbefaler dere å forberede en overgang til Visma.net Payroll allerede nå. Jo tidligere dere kommer i gang med denne prosessen, jo bedre vil det være for dere. 

 

Se webinar: “Dette er det nye lønnssystemet ditt

Dere vil få støtte hele veien

Vi vil hjelpe dere slik at overgangen til Visma.net Payroll blir enklest og best mulig. Har dere partner, er det partneren deres som vil hjelpe dere i gang. Er dere direktekunde av Visma, er det vi som hjelper dere. 

 

Når dere er i gang med Visma.net Payroll vil dere få hjelp gjennom chat, support og veiledning inne i løsningen.


Se webinar: “Dette er det nye lønnssystemet ditt"

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"