Mine områder
Hjelp

Viktig informasjon: Huldt & Lillevik legges ned 31.12.22

av Mari Barlund (Oppdatert ‎08-09-2021 12:19 av Mari Barlund VISMA )

Lønnssystemet Huldt & Lillevik skal avvikles 31.12.22. Det betyr at fra denne datoen vil ikke lenger kunder av H&L kunne bruke lønnssystemet, og i god tid før det bør ha oppgradert til neste generasjons lønnssystem fra Visma - Visma.net Payroll. 

 

 

Hva skjer nå? 

Vi anbefaler dere å forberede en overgang til Visma.net Payroll allerede nå. Jo tidligere dere kommer i gang med denne prosessen, jo bedre vil det være for dere. 

 

Se webinar: “Dette er det nye lønnsystemet ditt" : https://www.visma.no/erp/webinar-oversikt/nettbasert_erp_system3222/

 

Dere vil få støtte hele veien

Vi vil hjelpe dere slik at overgangen til Visma.net Payroll blir enklest og best mulig. Har dere partner, er det partneren deres som vil hjelpe dere i gang. Er dere direktekunde av Visma, er det vi som hjelper dere. 

 

Når dere er i gang med Visma.net Payroll vil dere  få hjelp gjennom chat, support og veiledning inne i løsningen.

 

Se webinar: “Dette er det nye lønnsystemet ditt" : https://www.visma.no/erp/webinar-oversikt/nettbasert_erp_system3222/

9 Kommentarer
OyvindAsebostol
CONTRIBUTOR **
av OyvindAsebostol

Denne informasjonen er direkte motstridende. Dere skriver at H&L skal avvikles, men dere skriver samtidig *Gjelder ikke kunder av H&L Cloud . Betyr dette at man fortsatt kan kjøre H&L i miljø driftet av dere, og at det bare er muligheten til å kjøre H&L i eget datasenter som avvikles ? 

Marit Tovseth
CONTRIBUTOR ***
av Marit Tovseth

Jeg blir temmelig forvirret. I stedet for å gå over til Visma Net Payroll, kan man da enkelt gå over fra H&L i eget datasenter til H&L Cloud? Det vil vel være en enklere tilpasning for oss brukere? Synes det var veldig synd at vi må over på et helt annet lønnssystem. Systemet H&L i eget datasenter vil vel være det samme som i H&L Cloud?

Hilde Andersen2
CONTRIBUTOR ***
av Hilde Andersen2

Hei!

 

ja, dette lurer jeg også på. Håper noen som har greie på dette kan svare snarest?

 

Eide Marianne
CHAMPION **
av Eide Marianne

Jeg synes også det hele er forvirrende.  I tillegg er det lite interessant å gå over på nytt system snarest, med tanke på at det er et så utrolig mye dyrere abonnement enn hva vi har i dag.

Venke Sørøy
CONTRIBUTOR ***
av Venke Sørøy

Flott hvis noen fra Visma kan svare på dette. Slik jeg har forstått det "snakker" heller ikke Visma og Huldt & Lillevik sammen, slik at ved overgang til nytt systemt, må vi manuelt legge inn opplysninger fra i H & L. Stemmer det?

 

 

Mari Barlund
VISMA
av Mari Barlund

Hei! 

 

Takk for kommentarer og spørsmål 😊

 

Det stemmer at det er kun Huldt & Lillevik med egen databaseinstallasjon som har fått en sluttdato nå.

 

Huldt & Lillevik har, for mange, vært et trygt og godt lønnssystem i mange år. Det har tilpasset seg nye lover og regler, og sammen med dere har vi identifisert muligheter og utvikling i tråd med endringer som har kommet. Det er vi både ydmyke og stolte over!

 

Når det gjelder Huldt & Lillevik Cloud og Visma Lønn har begge disse produktene fått salgsstopp, dvs. at det ikke er mulighet for nye kunder å kjøpe produktet, eller for eksisterende kunder å bytte til Huldt & Lillevik Cloud. Huldt & Lillevik Cloud er heller ikke et rent skybasert produkt, men en ASP-løsning. 

Huldt & Lillevik Cloud og Visma Lønn vil etterhvert også fases ut, og derfor mener vi at det vil være en bedre løsning for dere som kunder å migrere direkte til Visma.net Payroll i stedet for å ta omveien via f.eks. Huldt & Lillevik Cloud. 

 

Et naturlig neste steg for kundene våre som i dag bruker H&L og Visma Lønn, er det skybaserte lønnssystemet vårt Visma.net Payroll. Grunnen til at vi nå ønsker å flytte kundene våre over til Visma.net Payroll, er at vi ser en tydelig endring i markedet. Stadig flere etterspør skyløsninger, og stadig flere andre produkter flyttes opp i skyen. Innen få år vil de aller fleste systemer være plassert i skyen, herunder også lønnssystemer. Jo tidligere dere kommer i gang med denne prosessen, jo bedre vil det være for dere, fordi vi vet at det vil bli travelt inn mot slutten av 2022.  

 

Skyløsninger gir kundene flere muligheter, raskere oppdateringer og feilrettinger, og en bedre ivaretakelse av it-sikkerhet. I tillegg vil mange manuelle prosesser, som f.eks. etterbetalinger og korrigeringer på riktig periode, være automatisert og således bidra til å effektivisere lønnsprosessen og redusere muligheten for feil. 

 

Både Visma og våre partnere har ressurser som vil hjelpe dere med flytting av data, opplæring og igangkjøring på Visma.net Payroll. Dette vil sørge for at overgangen til Visma.net Payroll blir så enkel og effektiv som mulig. Direkte inne i løsningen vil dere også finne chat, support og veiledninger som følger dere steg for steg gjennom både generelle oppgaver og nye funksjoner, samt gratis nettkurs som er aktuelle for Visma.net Payroll 😊

Turid Ellefsrud Bentsen1
CONTRIBUTOR **
av Turid Ellefsrud Bentsen1

 

 

Turid Ellefsrud Bentsen1
CONTRIBUTOR **
av Turid Ellefsrud Bentsen1

Takk for et oppklarende svar.

Marit Tovseth
CONTRIBUTOR ***
av Marit Tovseth

Takk for tilbakemelding. Dette var en god forklaring på henvendelsen her.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"