avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder

En Sommerhilsen og en oppsummering av året så langt

(updated by Henrik Horn VISMA ‎09-07-2018 10:53 )
Henrik Horn

Første del av året er alltid veldig hektisk for alle som jobber med Mamut One, og i år var ingen unntak. Med ny versjon av Mamut ute til slutten av fjoråret, var det mange kunder som skulle oppdatere, samt starten av et nytt år er det mye aktivitet hos våre kunder og dermed også hos oss.

 

Våre utviklere har brukt mye tid på å få Mamut GDPR godkjent, og med mye hardt arbeid fikk vi godkjent systemet lenge innen fristen vil gjelde i Norge. Mamut brukes internasjonalt, så det var uansett viktig for oss å ha systemet tilpasset reglene innen fristen som gjaldt EU.

 

Utover våren begynte vi med å kjøre noen brukerdager i Oslo. Vi har ikke kjørt brukerdager på en god stund, det var derfor veldig hyggelig at vi fikk inn over 100 kunder som ville delta på brukerdager på våre kontorer på Skøyen til tross for det fine været.

 

large.jpg

 

 

Dagene inneholdt både litt faglig agenda rundt lønn og GDPR. Det ble også kjørt en gjennomgang av den nye og forenklede funksjonaliteten for å sende og motta fakturaer gjennom tjenesten Autoinvoice. Denne lar deg sende og motta fakturaer i alle formater, spesielt eFaktura/EHF. Dette var mange interessert i da den gamle løsningen oppleves for mange kunder som alt for omfattende å starte opp med.

 

Visma.net Payroll ble også vist frem, som vil være et meget godt alternativ til de kunder som ønsker å flytte lønnsfunksjonen til skyen, men beholde Mamut på andre deler av driften.Payroll bilder.png

 

 

 

 

 

Under brukerdagene kom det mange spørsmål fra våre kunder, blant annet et viktig spørsmål som lyder: Når vil Mamut One avsluttes som produkt. Det er en misforståelse blant kunder og konkurrenter at Mamut One snart skal avsluttes. Mamut One er planlagt utviklet og vedlikeholdt i mange år fremover, og det foreligger ingen planer om å avslutte løsningen. Mamut One er fortsatt et av Norges mest brukt økonomisystem.

 

Noe av misforståelsen stammer fra Vismas store fokus på nettbaserte løsninger, og det er riktig at det er her man vil finne det store digitaliseringsgevinstene i fremtiden. Samtidig er det viktig å være klar over at det finnes flere muligheter for digitalisering i Mamut One i dag.

 

Etter sommeren vil vi lansere Autoinvoice i Mamut for alle våre kunder, og gjøre det tilgjengelig for alle som ønsker å ta det i bruk. Å sende en eFaktura har aldri vært enklere!

image (1).png

 

 

 

Utover sensommer/høsten skal vi reise rundt til de største byene i Norge og holde brukerdager, så fikk du ikke med deg dette i Oslo så delta gjerne når vi er på rundreise. Følg med på nyhetsmailen når vi har klart alle datoene og stedene. 

 

 

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!