Mine områder
Hjelp

Hvordan selge mer med et effektivt CRM-verktøy?

av Anonymous (Oppdatert ‎24-06-2019 11:39 ( )

Kjære kunde, kan du med hånden på hjertet si at du husker å følge opp alle avtaler? For de fleste av oss kan det være smart å benytte et hjelpemiddel. Var du klar over at du i Mamut One har en knallgod CRM-modul som hjelper deg å holde kontroll på både potensielle og eksisterende kunder?

Profesjonell CRM i Mamut

Med en profesjonell CRM-løsning kan du legge til rette for langsiktig og profesjonell oppfølging av dine kunder. CRM står for Customer Relationship Management. Det handler om å administrere og sikre gode relasjoner til potensielle kunder, kunder og samarbeidspartnere, med den hensikt å maksimere kundeverdi, lojalitet og salg.

Inndeling av kunder

Differensiert håndtering av relasjoner er en viktig del av CRM. Gjennom å kategorisere kundene i ulike grupper basert på relevante kriterier blir det enklere å jobbe målrettet. Et banalt eksempel er dyrebutikken som merker alle kundene som har hund. På den måten kan de sende ut målrettet tilbud når de får inn et stort parti med hundemat. De samme kundene slipper å motta informasjon om kattemat.

Alt på ett sted

Et viktig stikkord i CRM er aktiviteter. En aktivitet kan være notater fra en telefonsamtale, kommentarer fra et kundemøte, eller e-post korrespondanse. Det er også mulig å knytte dokumenter som møtereferater eller kontrakter til aktivitetene. Resultatet blir at alle ansatte har oversikt over korrespondanse, noe som er viktig dersom noen skulle være borte fra jobb, eller har sluttet.  

I Mamut One kan du også opprette aktiviteter for fremtidig oppfølging. Unngå å glemme avtalt oppfølging, eller overrask positivt ved å følge opp tidligere salg eller emner som har vært diskutert.

Full kontroll

Som leder kan du opprette og fordele aktiviteter til dine ansatte samt få ut rapporter som viser aktivitetsnivå. Kanskje får man en bedre forståelse av forskjeller i prestasjoner når man ser hvor mye innsats hver enkelt legger ned i løpet av en dag, en uke eller en måned.