Mine områder
Hjelp

Lurer du på det samme som de andre Mamut-kundene våre?

av Anonymous
I Mamut Community finner du mange tusen supportartikler og opplæringsvideoer som er laget for å hjelpe deg til å få mer ut av din Mamut-løsning. Vi har tatt ut en oversikt over de ti mest leste artiklene for Mamut One. Kanskje finner du svar på ditt spørsmål i blant en av dem.

#1. Hvordan flytte data fra en PC til en annen?

Dette er den desidert mest leste artikkelen, og derfor noe mange tydeligvis lurer på. Klikk her for å lese artikkelen. Eller du kan ta en titt på denne filmen av Kamilla og Filip som også har støtt på samme problem.

#2. Elektronisk skattekort

Fra og med i år trenger ikke ansatte å levere arbeidskort til sin arbeidsgiver. Nå er det arbeidsgivers plikt å hente dette direkte fra Altinn. Mange ser ut til å ha et spørsmål om hvordan de skal løse dette i Mamut Business Software. Klikk her for å lese mer om det.

#3. Sende faktura i Elektronisk handelsformat (EHF)

En tredje artikkel som rangerer høyt på listen over mest leste beskriver hvordan du aktiverer og tar i bruk Visma eFaktura i Mamut Online. Artikkelen inneholder også link til en opplæringsvideo for de som foretrekker film over tekst. Klikk her for å lese den.

#4. Hvordan ta i bruk Mamut Online

Flere av våre kunder foretrekker friheten ved å få tilgang til sine data over internett via Mamut Online. Denne artikkelen inneholder en beskrivelse av hvordan du kommer i gang med Mamut Online

#5. Problemer med Mamut Virtual Printer og utskrift til PDF eller e-post

Det ser dessverre ut til at flere har opplevd problemer med utskrift til PDF. Dette kan komme av problemer med installasjon, konflikt med andre drivere eller oppsett i Windows. Gjelder dette problemet også deg? I så fall finner du tips til hva du kan prøve å gjøre for å løse det her.

#6. Spørsmål og svar om Elektronisk handelsformat (EHF)

Nye lover og regler fører gjerne til spørsmål, og veldig ofte er det de samme spørsmålene som går igjen. I denne artikkelen har vår supportavdeling laget en oppsummering av det de fleste av dere lurer på.

#7. Spørsmål og svar om Lønns- og trekkoppgave

Lønn er et område vi får mange spørsmål om. Derfor har support også gjort en oppsummering av oftest spurte spørsmål i forbindelse med lønn her. Har du noen faglige spørsmål om lønn, så er du velkommen til å stille det til vår ekspert Tormod i Faglig forum.

#8. Hvordan manuelt installere SQL Server 2012

Manuell installering av SQL Server er noe mange av dere har vist interesse for. Her finner du en artikkel som beskriver hvordan manuelt installerer SQL Server 2012 på din PC.

#9. Registrering av Fagsystem ID og Passord

Altinn er fullt integrert med Mamut Business Software. Det kreves ingen egen installasjon, men for å sende oppgaver til Altinn må du først registrere Fagsystem ID og Passord. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør det. 

#10. Hvordan føre Elektronisk kommunikasjon (EK)

Sist, men ikke minst, har flere av dere tatt turen innom artikkelen som beskriver hvordan man fører Elektronisk kommunikasjon. Lurer du på det samme, i så fall kan du lese mer om det her.