Mine områder
Hjelp

Savner du mulighet til å signere dokumenter digitalt med BankID? Se her!

av Henrik Horn (Oppdatert ‎31-10-2019 08:57 av Henrik Horn VISMA )

 

Har dere behov for å signere kontrakter mellom din bedrift og kunder, leverandører eller andre samarbeidspartnere? Lei av å sende dokumenter som må skrives ut, signeres på papir, scannes og sendes i retur? Da er Visma Sign den perfekte løsningen for dere uavhengig av størrelsen på bedriften.
Hilse.PNG

Du kan enkelt og trygt sende dokumenter til signering elektronisk til mottakere. Det tar under 5 minutter å registrere seg, laste opp dokumentet og sende det til en mottaker elektronisk første gang. Du kan selv velge om du vil ha en sterk autentisering med BankID (mobil eller vanlig) eller svak autentisering med kun godkjenning i den mottatte forespørselen fra avsender.

 

En annen styrke er at du kan sende til land i Norden med sterk autentisering, Norge, Sverige, Finland og Danmark! Da brukes lokale varianter av BankID eller tilsvarende for å bekrefte identitet.

Med full oversikt og arkiv i Visma Sign, kan du se hvem som har signert og når de har gjort det. Du vil slippe alle diskusjoner om hva som ble akseptert når, og av hvem. Med en slik løsning sikrer du deg mot ekstraarbeid og unødvendig mye oppfølging av avtaler. 


prosess.PNG


Visma Sign er utrolig enkelt og intuitivt å komme i gang med, og du betaler kun for det du bruker og ingen fast månedspris eller oppstartkostnad! 

 

For de mer avanserte brukerne finnes også funksjonalitet for å integrere Visma Sign med din hjemmeside, slik at du kan automatisere prosesser der potensielle kunder må godkjenne dokumenter og avtaler. 

 

Er du usikker på om Visma Sign er noe du har bruk for, så er de første ti signeringene ut 2019 gratis og vil gi deg god mulighet til å prøve løsningen!Klikk her: Ja jeg vil gjerne vite mer og prøve Visma Sign!Her er finner du en enkel opplæringsvideo om hvordan bruke løsningen: Opplæringsvideo

 

Behov for support eller andre spørsmål om Visma Sign? Send oss en e-post via denne mail adressen:

support.sign.no@visma.com