Mine områder
Hjelp

NYHET: MinSide - En sluttkundeportal for enklere selvbetjening

av Ida Aune Viken (Oppdatert ‎06-05-2021 15:19 av Ida Aune Viken VISMA )

Vårt mål er å gjøre arbeidsdagen enklere for deg som jobber i, eller driver en bedrift. Vi vet at gode kunderelasjoner er helt avgjørende for at du skal lykkes. Derfor er vi opptatte av å ivareta både deg - og kunden din, når betalingen uteblir. 

 

Med bedre oversikt og økt grad av selvbetjening, ønsker vi å gi kundene dine en så god opplevelse som mulig. I vår nye portal for sluttkunder, MinSide, er det enklere enn noen gang å få god innsikt i og se status på egne saker.

 

Den nye portalen lanseres 6. Mai 2021. Nedenfor finner du oppsummert noen av fordelene både du og dine kunder vil oppleve med den nye portalen.

 

VFS-new-portal-screenshots (1).gif

Ny velkomstside for bedre oversikt

Her får kunden din en mer personlig tilnærming, samt ser raskt hvor mye vedkommende har utestående hos oss, og fordelt på antall saker. På de aktive sakene ligger det beskrivende ikon som illustrerer status. 

Tidslinje

For at kunden din enklere skal få en god oversikt over hva som har skjedd i de ulike sakene, har vi laget en tidslinje. 

 

Chat

Chat vil være tilgjengelig inne i  den nye portalen. Med chat inne i selve portalen, blir det enklere for kundene dine å komme i kontakt med en av våre rådgivere, når de har spørsmål knyttet til sine krav.

Chatten er åpen i samme tidsrom som vårt kundesenter - det vil si hverdager fra klokken 08-20 og fra klokken 10-15 på lørdager.

 

Betale faktura, utsette betaling og spørre om nedbetaling

I den nye portalen blir det enklere for kundene dine å betale! Her er det mulig å betale inkassosaken direkte inne i portalen. Målet er at det skal bidra til å sikre en raskere og mer effektiv betaling. 

 

Det er også mulig å be om utsettelse eller nedbetaling på inkassosaken i portalen. Dette godkjennes av våre rådgivere på bakgrunn av avtalen dere har inngått med oss. 

 

Se eller be om fakturakopi

Hvis kunden din mangler fakturakopi tilhørende inkassosaken,  kan dette enkelt etterspørres direkte inne i portalen. Er fakturakopi allerede lastet opp på saken, ligger denne tilgjengelig for nedlasting. 

 

Innsigelse - når kunden din er uenig

Vårt mål er å gjøre det enkelt for dine kunder å gi oss relevant informasjon dersom det er uenighet i en sak. Sluttkunden vil gjennom vår nye løsning måtte svare på kontrollspørsmål før de kan levere en innsigelse. Vi har kontrollspørsmål slik at innsigelser uten tilstrekkelig grunnlag lukes ut og de andre går videre. De oppfordres også til å lese om temaet før de kan levere innsigelsen. Vi håper dette vil gjøre det enklere for deg og dine kunder.

 

Enklere å oppdatere kontaktinformasjon

I den nye portalen kan kunden din selv endre på sin kontaktinformasjon. Når kunden har gjort eventuelle endringer, vil dette oppdateres i våre fagsystemer. Ved endringer på kontaktinformasjonen, vil kunden også bli sterkt oppfordret til å gi deg beskjed, slik at du alltid har riktig adresse på din kunde. 

 

Spørsmål og svar

Fane for “Spørsmål og svar” ligger nå i portalen. De fleste lurer ofte på det samme når de henvender seg til oss, derfor har vi allerede svart på de mest stilte spørsmålene i “Spørsmål og svar”. 

 

Målet med portalen er at det skal være enklere for kunden din å løse inkassosaken selv.

 

Vi tror at med automatisk fakturaoppfølging og økt grad av selvbetjening, så er veien litt kortere til en løsning. 

 

Er kunden din fornøyd, er du fornøyd. Og er du fornøyd - så er vi fornøyde!