Mine områder
Hjelp

Ny versjon av Visma AutoCollect for Visma.net ERP

av Ida Aune Viken (Oppdatert ‎15-06-2020 07:56 av Ida Aune Viken VISMA )

I dag ble Visma AutoCollect for Visma.net ERP oppdatert. Nedenfor finner du en oversikt over alle nyhetene i denne versjonen. 

 

Link til Kreditorweb inne i Visma AutoCollect

 

Under "Få hjelp" på forsiden har vi nå fått et nytt ikon med link til vår Kreditorweb slik at du enklere skal kunne logge deg inn der for detaljert informasjon om fakturaen du har sendt over til oppfølging. 

 

Mulighet til å søke og filtrere i Fakturaoversikt

 

For at du enklere skal kunne finne den fakturaen du ønsker informasjon om har vi lagt inn en mulighet for å søke og filtrere i Fakturaoversikten. Her kan du søke på kundenavn, kundenummer eller fakturanummer og filtrere på status. 

 

Oppsett for purrefritak på faktura og kundenivå

 

Under fanen Oppsett er det nå mulig å definere hvilke kunder og faktura du ikke ønsker å få opp i Fakturaoversikt for at jobben med å sende over faktura skal bli enklere. 

 

Faktura er kun tilgjengelig i Fakturaoversikt 14 dager etter forfall

 

Tidligere var alle åpne og forfalte faktura tilgjengelig for oversending en dag etter forfall på originalfaktura. Dette er nå endret til at de først er synlig 14 dager etter forfall slik at dere tidligst kan sende fakturaene over via Visma AutoCollect da. 

 

Hente ut fakturaadresse fra Visma.net 

 

I gammel versjon hentet vi kun ut den generelle adressen som lå på kundekortet til sluttkundene i Visma.net ERP. Noen kunder benytter en separat fakturaadresse, så det er nå endret slik at vi henter over denne slik at våre brev går til samme adresse som faktura originalt ble sendt. 

 

Fjernet mulighet for å endre kravet på inkassonivå

 

Det var tidligere mulig å endre forfall og sette krav på pause/oppheve pause når faktura hadde gått til inkasso. Nå er det kun mulig å sende melding til saksbehandler og avslutte kravet hvis det først har gått så langt. 

 

Brukermanual er oppdatert inne i Visma AutoCollect, filmen vil også bli oppdatert fortløpende. 

 

Ha en fin dag!