avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ny versjon av Visma AutoCollect

av Ida Aune Viken (Oppdatert ‎25-08-2020 14:21 av Ida Aune Viken VISMA )

Link til Kreditorweben 

 

Under "Få hjelp" på forsiden har vi nå fått et nytt ikon med link til vår Kreditorweb slik at du enklere skal kunne logge deg inn der for detaljert informasjon om fakturaen du har sendt over til oppfølging. 

 

Ny forside eA (1).PNG

 

Fakturaoversikt - Søke- og filtreringsmulighet

 

Søkefunksjon.PNG

 

 

For at du enklere skal kunne finne den fakturaen du ønsker informasjon om har vi lagt inn en mulighet for å søke og filtrere i Fakturaoversikten. Her kan du søke på kundenavn, kundenummer eller fakturanummer og filtrere på status. 

 

Fakturaoversikt - Tilgjengelige faktura

 

Forfallsdato2.PNG

 

Tidligere var alle åpne og forfalte faktura tilgjengelig for oversending en dag etter forfall på originalfaktura. Dette er nå endret til at de først er synlig 14 dager etter forfall slik at dere tidligst kan sende fakturaene over via Visma AutoCollect da. 

 

Oppsett -  Purrefritak på faktura- og kundenivå

 

Purrefritak.PNG

 

Under fanen Oppsett er det nå mulig å definere hvilke kunder og faktura du ikke ønsker å få opp i Fakturaoversikt for at jobben med å sende over faktura skal bli enklere. 

 

Automatisk bokføring av purre- og inkassooppgjør

 

avansert.PNG

 

Nå slipper du å føre purre- eller  inkassooppgjørene som kommer i retur fra Visma AutoCollect manuelt - hvis du vil. Ønsker du at disse blir bokført automatisk har du nå mulighet til å velge Automatisk bokføring av oppgjørsbilag i Visma AutoCollect. Du definerer selv hvilke kontoer føringene skal gå mot. Tid spart! 

 

For å aktivere dette går du under fanen Oppsett og huker av for “Automatisk bokføring av oppgjørsbilag”. Sett opp kontoer i henhold til hjelpetekster der inne og brukermanual. 

 

Her kan du se en video med nyhetene:

 

 

Vi håper du liker nyhetene! 

 

Hilsen Ida Aune Viken og Visma AutoCollect-teamet