avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Visma AutoPay - versjon 3.2.16 er nå klar!

Vi har nå gleden av å informere om at AutoPay versjon 3.2.16 er releaset klar for nedlastning. Det samme gjelder også tilhørende release notes og brukerdokumentasjon.

Det er mange viktige nyheter også denne gangen, og vi oppfordrer derfor alle til å oppgradere med en gang enten du er på en ny eller eldre versjon av Visma Business. Den nye versjonen av AutoPay er nemlig bygd for alle relevante versjoner av Visma Business.

Pass på at du laster ned og installerer riktig AutoPay program for den versjonen av Visma Business du benytter.

AutoPay versjon 3.2.16 for Visma Business 10.00 benyttes også for Visma Business 10.10 og Visma Business 10.11 (som kommer i desember 2015).

Noen gode grunner for å oppgradere med en gang

Overskriften på det som er gjort fra versjon 3.2.10 og oppover er i korte trekk «Enda raskere, sikrere og bedre».

Stikkord i den forbindelse er bl.a. følgende: 

  • Bytte til standard Microsoft SqlClient i hele AutoPay løpet fra sentral database til lokal klient. Dette har hatt stor effekt på hastighet og løst flere feilsituasjoner.
  • Forbedring av databehandlingen. Forbedret logikk på alle nivå for å effektivisere og optimalisere behandlingen av data både inn til Visma Business og ved synkronisering av data mellom lokal og sentral AutoPay database.
  • Enda strammere logikk for å fange opp mulige dobbeltbetalinger. Her har vi også vært i dialog med viktige banksentraler for å få tettet tilsvarende hull også i deres systemet slik at vi har fått etablert dobbeltkontroller i helt uavhengige system.
  • Forbedringer rundt behandling av innbetalinger. Dette for å få ende bedre treff på betalinger uten KID.
  • AutoPay i egne «tråder». Denne endringen har medført at tidligere problem med at Visma Business stoppet opp dersom du sto for lenge inne i et AutoPay vindu er løst (versjon 3.2.10).
  • Rettet feil rundt utskrift med Crystal Report.

For mer og detaljert informasjon henviser vi til releasenotes for AutoPay 3.2.16.

NB!  Anvisning i AutoPay uten å være innlogget i Visma Business.

Vær oppmerksom på at anvisning av betalingsoppdrag i AutoPay også kan tildeles brukere som ikke har tilgang til Visma Business.

For slike brukere startes et program som heter «AutoPayAnvisning.exe» direkte fra skrivebordet i Windows.  Dette programmet starter så selve anvisningsprogramet inne i AutoPay.

For slike brukere må ny versjon av av programmet «AutoPayAnvisning.exe» lastes ned ved oppgradering til Visma Business 10.x.

Last ned versjon 3.2.16 her

 For å få tilgang til ny versjon må du være innlogget i Community. Logg inn her