Mine områder
Hjelp

Gratis webinar for brukere av Visma Business Byrå!

av Anonymous
Visma Business Regnskapsbyrå har en rekke integrasjonsmuligheter mot løsninger som kan forenkle både din og dine klienters hverdag. Vi opplever at det er mange som ønsker seg en innføring i hvilke muligheter som er tilgjengelige og hvordan de fungerer i praksis. Derfor oppfordrer vi alle som har Business Byrå til å delta på webinar for å lære mer – det er gratis, enkelt og vil gi deg mye nyttig informasjon.

Visma Business Regnskapsbyrå er skreddersydd for full integrasjon mot andre effektiviserende løsninger. Vår erfaring er at de aller fleste byråer kan spare tid og penger ved å knytte Business Byrå opp til én eller flere av løsningene du blir kjent med vårt webinar 9. mars, kl. 09.00-10.00:

Webinaret gir deg en informativ og visuell innføring i alle disse mulighetene. Du får også muligheten til å stille spørsmål om alt du måtte lure på.

Les mer og meld deg på her! 

Ved starten av webinaret logger du deg inn på en anvist nettside samtidig som du ringer et telefonnummer. Dermed kan du følge presentasjonen på skjermen din, mens du lytter til webinarlederen over telefon i headsettet ditt.

Siste frist for påmelding er dagen før webinaret, kl. 13.00.

Velkommen til gratis webinar!

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"