Mine områder
Hjelp

Hvordan komme i gang med automatisert betalingsoppfølging i Visma Business

av Anonymous (Oppdatert ‎21-12-2020 16:47 ( )

Visma AutoCollect er en løsning for automatisert purring og inkasso som er innebygget i Visma Business. 

 

Å ta i bruk Visma AutoCollect gir deg:

  • Bedre likviditet og kortere kredittid 
  • Økt kontroll og oversikt
  • Mindre manuelt arbeid - mindre feil og sparte kostnader
  • Alltid oppdatert reskontro

 

Visma Business AutoCollect er en innebygget løsning, noe som innebærer at brukerne har alt de trenger på ett sted. Dette sparer deg for mye tid og gir bedre oversikt. 

 

I Visma AutoCollect har du muligheten til å oversende saker, se en totaloversikt over aktive og avsluttede saker samt gjøre statusendringer direkte i Visma Business. I tillegg vil oppgjørene legge seg ferdig bokført i økonomisystemet. 

 

 

 

Growth Initatives Mia_David (1).png

 

 

Løsningen har en rekke alternativer for automatikk og purreflyter, som man kan endre når som helst. Kundene dine vil motta purringer med deres egen KID- og kontonummer, og direktebetalinger vil fanges opp automatisk. Utvalgte kunder og faktura kan fritas for oppfølging - dette styrer du helt selv. 

 


Ønsker du å komme i gang? Ta kontakt med din Visma Partner.

 

Din Visma Partner vil tilgjengeliggjøre skjermbildet til Visma AutoCollect direkte i Visma Business - dette tar ca. 1 konsulenttime og er en engangsjobb. Det er et krav at man benytter Visma.net Autopay og KID på faktura for å ta i bruk tjenesten. Les suksesshistorien om et regnskapsbyrå som forteller hvordan de sparte tid, og fikk pengene raskere på konto til sine kunder med Visma AutoCollect her. Ved spørsmål om Visma AutoCollect, eller ønske om bistand til å komme i gang, ta gjerne kontakt med oss direkte på support.vfs.no@visma.com eller tlf. 815 51 845.

 

Mvh

Visma Financial Solutions 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"