avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ny informasjon fra Nordea ang. AutoPay

(updated by Øyvind Årseth VISMA ‎21-12-2017 15:29 )

Nordea har nylig sendt ut brev til alle berørte kunder om at de innen utgangen av 2018 faser ut dagens betalingsløsninger som ikke dekker internasjonale krav til innhold. Dette betyr i praksis at alle Nordea-kunder som bruker Visma AutoPay (også kjent som AutoPay 3) bør starte planlegging av overgang til Visma.net Autopay, som støtter nytt standardisert filformat (ofte omtalt som ISO20022). 


Les hele innholdet i Nordeas melding til sine kunder i det vedlagte dokumentet. 
Hvis du ønsker mer informasjon om Visma.net AutoPay finner du det på denne siden her i Community.
Trenger du hjelp i forbindelse med overgang til Visma.net AutoPay kan du ta kontakt på aktivering@visma.no

Vedlegg
2 Kommentarer

Vi bruger i dag ConvertX 3.2.0.2 til at danne fil som uploades til Nordea Corporate Netbank (DK). Er det en løsning som vil blive udfaset? Er der en nyere version af ConvertX som I anbefaler at bruge sammen med Visma Business 12.10?

Vismas distribusjonsavtale for ConvertX opphørte sommeren 2013, så versjoner publisert etter dette har vi ingen kontroll over, og begrenset erfaring med, siden Visma ikke gjør noen testing eller kvalitetskontroll på ConvertX lenger. Spørsmål angående evt. utfasing, eller detaljer i ulike versjoner av ConvertX bør rettes til leverandøren, evt. til partner løsningen er kjøpt via.