Mine områder
Hjelp

God jul fra oss i VIsma eAccounting 🎅

av Cecilie Sofie Fjellholt

Kjære Visma eAccounting regnskapsfører, 

 

Nå er det ikke lenge til julen ringes inn og et nytt år står for døren. Vi vet at dette året også har vært annerledes og vi hadde alle håpet på at vi skulle gå inn i en jul uten restriksjoner og nedstengning. De siste to årene har mange bedrifter fått opp øynene for hvor viktig det er å ha en regnskapsfører å rådføre seg med. Vi heier på dere og deres kunder! 

 

 

Mange forbedringer det siste året 

Vi jobber hver eneste dag for at det skal være litt enklere for deg å føre regnskap. I år har vi derfor hatt et stort fokus på å forbedre mye av det vi allerede har, basert på både små og store ønsker fra dere. Vi kommer til å fortsette å fokusere på forbedringer fremover, og ønsker alle innspill hjertelig velkomne. 

 

Noen av forbedringene som er verdt å få med seg: 

 • Annullere et bilag 
 • Oppdatere en a-melding
 • Koble vedlegg til bilagsutkast
 • Rediger dato på bilag i en åpen periode 
 • Ny hurtigknapp oppe i menyen og i mobilappen 
 • Støtte for utbetaling av lønn via bankintegrasjon 
 • Legg til kommentarer og meldinger på banktransaksjoner 

 

Om du ønsker å blir bedre kjent med forbedringene, finner du alle nyhetene her.

 

Bedre kontroll på oppgaver og påminnelser

Vi vet det er mye å holde styr på for deg som regnskapsfører, og vi ønsket derfor å gjøre det enklere å få kontroll over oppgaver og frister. Med den nye oppgavelisten håper vi du har bedre oversikt over hva i regnskapet som krever handling, så du kan jobbe mer effektivt med dine kunder. Vi kommer til å fortsette å jobbe med oppgavelisten til neste år, og vet at det er et ønske fra flere å blant annet kunne legge til egne oppgaver. Send oss gjerne innspill til hvordan vi kan videreutvikle denne. 

CecilieSofieFjellholt_1-1639741566746.png

 

Ny og bedre skattemodul

Skatteetaten jobber med å gjøre det enklere for deg å levere inn skatteskjemaer og årsoppgjør ved å levere en temabasert næringsspesifikasjon. Dette er bakgrunnen for at vi lanserte en ny skattemodul til Visma eAccounting. For de kundene du skal samarbeide med om årsavslutningen, er denne modulen perfekt. Den er enkel å komme i gang med både for deg og dine kunder. Du finner den under “Utvidelser” i Visma eAccounting. 

 

Den nye skattemodulen kom også med noen nye funksjoner som: 

 • Skatteberegning
 • Bedre kontrollsjekker
 • Støtte for enda flere skatteskjemaer
 • Automatisk bokføring med disponering av under-/overskudd, eventuelt betalbar skatt og korrigering av egenkapital

 

Les mer om skattemodulen eller se webinar med Skatteetaten.

 

CecilieSofieFjellholt_2-1639741595439.png

 

Bank + Regnskap 

Det er viktig for oss å kunne ha et godt banktilbud, så du kan utnytte fordelen bankintegrasjon gir deg på alle dine kunder. I sommer kom endelig de to etterlengtede integrasjonene til Nordea og Sbanken på plass, som innebærer at vi nå støtter integrasjon til alle norske banker. 

 

Vi minner også om at du har tre muligheter når det kommer til føring av banktransaksjoner i Visma eAccounting; en fullautomatisk bankintegrasjon, import av kontoutskrift eller føre manuelt. Uansett hvilket alternativ du foretrekker, kan vi glede med at vi til neste år vil jobbe med å forbedre “Kasse og bank”, så føring av banktransaksjoner blir mer effektivt.  Les om bankintegrasjon.

 

Visma Byrå 

Det siste året har Visma Byrå gradvis fått et nytt og mer moderne design. Det er også gjort en rekke endringer for å gjøre måten dere jobber med ressursplanlegging, timeregistrering og oppgaveplanlegging mer effektivt. Neste år har vi planer om å gjøre det enklere å opprette og administrere kunder på Visma eAccounting.

 

Bedre digitalt hjelptilbud

Vi har laget helt nye supportsider som skal gjøre det både raskere og enklere å finne svar på dine spørsmål. I tillegg til å søke i artikler, kan du også registrere og følge med på dine supportsaker fra denne siden. Og ikke nok med det, på nyåret vil du også få muligheten til å administrere ditt kundeforhold. Her finner du vår nye supportside.

 

Vi skal fortsette å levere 

Vi ser frem til å kunne levere en rekke etterspurte funksjoner og forbedringer til dere også til neste år. Du kan forvente deg økt brukervennlighet, mer effektive prosesser og ikke minst en helt ny automatisk løsning for håndtering av purring og inkasso. Alt dette for å gjøre samarbeidet med dine kunder enda mer effektivt.

 

Om du sitter inne med ideer ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg. Send oss dine innspill på e-post eller bruk Idebanken. Alle ideer er hjertelig velkomne! 

CecilieSofieFjellholt_0-1639743452246.png

Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!🎇 

Julehilsen fra alle oss i Visma eAccounting 🤶🏻 🎅🏻

1 Kommentar