Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Versjonsnyheter Visma Byrå - uke 22/2016

Ramon H. Iversen
Uke 22 lanseres Visma Byrå versjon 38.0.

Nedenfor kan du lese om nyhetene og endringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen.

Registrere gjentakende utlegg

Med denne versjonen trenger du ikke lenger å registrere et gjentakende utlegg flere ganger. Ved å benytte funksjonen Opprett gjentakende registreringer i bildet Utlegg, kan du opprette flere registreringer for samme type utlegg samtidig. Les mer under Opprette utleggsregistrering.

Forbedringer i faktureringsfunksjonen

Ved å benytte den nye knappen Handling i bildet Fakturering, kan du nå velge Opprett fakturagrunnlag for hver enkelt linje i kundelisten. Dette betyr at du ikke lenger trenger å gå igjennom hele listen hver gang du ønsker å opprette et eller flere fakturagrunnlag.

Mulighet for å redigere fakturagrunnlag

Med denne versjonen kan du gjøre endringer i feltene Oppgave og Aktivitet for timeregistreringer som det allerede er opprettet fakturagrunnlag for.

Forhold løst - feil verdi i rapportkolonnen

I forrige versjon ble det vist feil verdi i kolonnen Fakturert tid foregående år i rapporten Timer. Dette forholdet er nå løst.

Forhold løst - overføring av e-poster med vedlegg

Tidligere var det ikke mulig å overføre e-poster med vedlegg fra det webbaserte e-postprogrammet i Office 365 til Visma Byrå. Dette forholdet er nå løst.