Mine områder
Hjelp

Enklere og raskere godkjenning av fakturaer med Visma.net Approval

av Kristin Bjørge (Oppdatert ‎06-11-2018 13:29 av Kristin Bjørge VISMA )

Visma.net Approval er en nettbasert løsning for arbeidsflyt og fakturagodkjenning for bedrifter som benytter Visma Document Center integrert med sitt økonomisystem.

Med løsningen kan ansatte enkelt godkjenne sine inngående fakturaer på mobil eller PC. Visma.net Approval er et web- og mobilbasert alternativ for å godkjenne fakturaer for ansatte istedenfor å logge seg inn i det Windowsbaserte Visma Document Center.

Uavhengig om fakturagodkjenning gjøres i Visma.net Approval eller Visma Document Center, så vil alltid medarbeidere i økonomiavdelingen bruke Visma Document Center for datafangst, kontroll, distribusjon til attestanter og oppdatering til økonomisystem.

 

Fordeler med Visma.net Approval

  • Nettbasert og tilgjengelig til enhver tid på alle enheter
  • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt
  • Data synkroniseres med økonomiløsningen
  • Oversikt over alle fakturaer som er godkjent via Visma Approval
  • Enkel endring av konteringer for faktura med kommentarer
  • Stedfortreder kan benyttes ved ferie/fravær
  • Oversikt over alle involverte i godkjenningsprosessen
  • Ingen installasjon/oppgradering på PC til godkjenner
  • Visma Mobile Manager app tilgjengelig for godkjennere


Slik fungerer løsningen:
En faktura sendes på flyt fra Visma Document Center med flyt regelverk som benyttes.  Den eller de som skal godkjenne får e-post og varsling på mobil når fakturaer er klare for håndtering, og deretter godkjenner man direkte i løsningen. I et enkelt og intuitivt grensesnitt ser man faktura og eventuelle kommentarer, har full flyt-historikk tilgjengelig og har muligheter for endring av kontering. En faktura kan godkjennes, avslås, videresendes eller man kan sende et dokument til andre for gjennomgang. Ferdig behandlede fakturaer blir sendt tilbake til Visma Document Center hvor medarbeidere i økonomifunksjonen kontrollerer og oppdaterer til regnskap.

 

Mobil app for godkjenning
Visma.net Approval brukere kan effektivt håndtere innkommende dokumenter, få oversikt over alle oppgaver som må godkjennes  - full kontroll via mobilen.


Ønsker du å komme i kontakt med Visma om Visma.net Approval - chat med oss , send mail til kundesenteret@visma.com eller telefon 09101.

 

 

 

7 Kommentarer
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"