Mine områder
Hjelp

Visma.Net Approval – effektiv webbasert godkjenning av faktura i Visma Dokumentsenter

av Anonymous
Visma Approval er en nettbasert løsning for arbeidsflyt og fakturagodkjenning for bedrifter som benytter Visma Dokumentsenter integrert med sitt økonomisystem. Med løsningen kan ansatte enkelt godkjenne sine inngående fakturaer på nett.

Visma.Net Approval er et webbasert alternativ til å godkjenne fakturaer ved å logge seg inn i det Windowsbaserte Visma Dokumentsenter. Uavhengig om fakturagodkjenningen gjøres i Visma Approval eller Visma Dokuementsenter, så vil alltid medarbeidere i økonomiavdelingen bruke Visma Dokumentsenter for datafangst, kontroll, distribusjon til attestanter og oppdatering til økonomisystem. 

Fordeler

  • Nettbasert og tilgjengelig til enhver tid på alle enheter
  • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt
  • Data synkroniseres med økonomiløsningen
  • Enkel endring av konteringer for faktura med kommentarer
  • Oversikt over alle fakturaer som er godkjent via Visma Approval
  • Stedfortreder kan benyttes ved ferie/fravær
  • Oversikt over alle involverte i godkjenningsprosessen
  • Ingen installasjon/oppgradering på PC til godkjenner

Slik fungerer løsningen:

En faktura sendes på flyt fra Visma Dokumentsenter med flyt regelverk som benyttes.  Den eller de som skal godkjenne får e-post når fakturaer er klare for håndtering, og deretter klikker man seg inn i nettløsningen. I et enkelt og intuitivt grensesnitt ser man faktura og eventuelle kommentarer, har full flyt historikk tilgjengelig og har muligheter for endring av kontering. En faktura kan  godkjennes, avslås, videresendes eller man kan sende et dokument til andre for gjennomgang. Ferdig behandlede fakturaer blir sendt tilbake til Visma Dokumentsenter hvor medarbeidere i økonomifunksjonen kontrollerer og oppdaterer til regnskap. 

Kontakt forhandler for å vite hvordan løsningen kan passe til din bedrift

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"