Mine områder
Hjelp

Ny faktureringsmodell ⭐

av Silje Høiseth

Kjære kunde på Visma Finale,

For å tilby det markedet ønsker har vi som flere andre software-leverandører fra 2021 endret lisensvilkårene våre. Alle kunder som ikke allerede var over på et abonnement på Visma FInale, er nå flyttet over på et løpende abonnement som faktureres tre måneder av gangen. Dere vil ikke lenger får faktura for 12 måneder slik dere har fått tidligere. 

 

Informasjonbrev til kunder dette gjelder ble sendt ut fra oss oktober i fjor. Hvis dere som kunde ikke har mottatt dette brevet, så kan vi sende dere en kopi ved forespørsel til kundesenteret@visma.no

 

Spørsmål vi har fått inn som går igjen rundt vår abonnementsmodell er følgende: 

 

Hva betyr " Proration" på min faktura? 

Kunder som har tjenester på abonnement kan få tekstlinjen "proration" på sin faktura. Her ser dere at perioden for Visma Finale er fakturert for en eller to måneder. Dette er for at Visma Finale skal komme inn på likt fakturaintervall som resten av tjenestene man har på abonnement. 

 

Når får jeg neste faktura? 

Faktura vil sendes ut ca. 30 dager før nytt fakturaintervall på tre måneder. Det vil si at hvis du har fått en faktura for mars-april-mai , så vil neste faktura komme nå i starten av mai og vil gjelde for perioden periode juni-juli-august. Alle fakturaer vi sender ut er merket med gjeldende intervall slik at dette kommer tydelig frem. 

 

Visste du at alle våre digitale kurs nå er inkl. i abonnementspakker? 

Klikk her for link til kursoversikt 👈🏼

 

 

Har du ikke fått svar på din henvendelse til oss? 

Vi har stor pågang for tiden som fører til lenger svartid enn normalt, dette beklager vi. Vi svarer fortløpende på henvendelser som kommer inn. Dere kan også chatte med oss i hjørnet til høyre. 

 

 

Takk for at dere er tålmodige! Vi ønsker alle våre kunder en fin uke 

 

 

Hilsen fra alle oss på kundesenteret i Visma Software AS

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"