Mine områder
Hjelp

Nyheter i Visma Finale Skatt versjon 34 for inntektsåret 2021

av Hermod Gundersen

IllustrasjonsbildeIllustrasjonsbildeVisma Finale Skatt versjon 34 for inntektsåret 2021 vil være tilgjengelig for nedlasting den 17.02.2022 ca. kl. 13:00.

 

Her er informasjon om nyheter i denne programversjonen:

  • Vær oppmerksom på at forhåndsutfylt skattemelding ikke er tilgjengelig for nedlasting nå. RF-1030 Skattemelding for personlige skattytere vil ikke være tilgjengelig før ca 4. april i Altinn, men erfaringsmessig har nedlasting til datasystemer åpnet noen dager i forkant av at skattemelding blir gjort tilgjengelig på nettsidene til Altinn. Vi stipulerer at de vil være tilgjengelig fra ca. 20. mars.
  • Skattesatser er selvfølgelig oppdatert.
  • Boligkalkulator og formuesverdi av næringseiendom er oppdatert.
  • Det er gjørt endringer i beregning av skattepliktig formue. Endringen vil gjelde beregning av reduksjon i gjeld for ektefeller, der Visma Finale Skatt i visse tilfeller kunne regne feil reduksjon av gjeld ved beregning av skattepliktig formue.

Det er i oppdatering 13 for Visma Finale Årsoppgjør 2021 åpnet for overføring av data til Visma Finale Skatt 2021. Denne oppdateringen vil også være tilgjengelig i dag.

 

Det er alltid en fordel at du først åpner Visma Finale Skatt 2021 for første gang og tar frem klientoversikten før du overfører data fra Visma Finale Årsoppgjør 2021. Da vil Visma Finale Årsoppgjør automatisk finne korrekt datakatalog for overføring.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"