Mine områder
Hjelp

Viktig informasjon om Global kasseløsning

av Sofie Gjemmestad

Vi sendte i 2018 ut informasjon angående vedlikeholds stopp av Global Kasse fra 01.01.2019. Systemet har siden januar 2019 ikke vært vedlikeholdt men tilgjengelig for våre kunder. Fra juni 2021 vil Global kasse bli fjernet fra lisensen noe som betyr at dere ikke lenger vil ha tilgang til systemet fra gitt tidspunkt. 

 

Hva betyr dette for deg? 

I kommunikasjonene fra 2018 ble dere tilbudt å gå over til vår alternative kasseløsning Visma ERP POS som vi ikke har registrert at dere valgte å gjøre. Vi ønsker derfor å gi et nytt varsel om at deres kasseløsning nå vil fjernes, det betyr at du ikke vil kunne aksessere løsningen fra juni 2021.

 

Hvordan kan jeg bytte kasseløsning? 

Fra 1.september 2020 har Visma Software AS og PCK AS (org. 989 59 5229) inngått et samarbeid hvor eierskapet til kasseløsningen Visma ERP POS blir overført, driftet og videreutviklet av PCK AS.

Dersom du tar en avgjørelse på å bytte kasseløsningen til ERP POS i løpet av 2020 vil du få tilbud om samme pris som dere betalte for Global kasse. Du kan ta kontakt med din Visma Partner for bistand med overgang til nytt pos system.

 

For øvrige produkter du måtte ha fra Visma Software AS vil ditt kundeforhold være uendret.

 

Informasjon angående support og endring av lisens: 

Support, bestillinger, og andre kundehenvendelser for alle andre Visma produkter og ERP POS vil bli håndtert som tidligere, hvor din Visma partner er ditt kontaktpunkt. 

 

Informasjon om PCK AS:

PCK AS er Norges raskest voksende butikkdata produsent, med over 9000 utsalgssteder fordelt over 20 ulike bransjer. Felles for alle, er at noe skal selges til person eller bedrift. Selskapet har en ren forhandler/partner modell som igjen gir dere som kunder og brukere den beste brukeropplevelsen og servicen i markedet. PCK har det siste året doblet antall ansatte og har derfor nok ressurser til ikke bare å overta ansvaret, men også videreutvikle ERP POS sammen med partnere og dere som kunder. Det er PCK og Henning Herman (Daglig Leder) sin tanke at ERP POS alltid skal være det beste produktet å velge for Visma sine kunder!Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss: 

 

PCK AS  | Tlf: 95400200 | E-post: post@pck.no | org. 989 59 5229 | pck.no 

 

Henning Hermann, Daglig Leder PCK AS | Tlf: 48010408 | E-post: Henning@pck.no 

 

Mina Røisland, Head of Customer Experience | Tlf: 93050088 | E-post: mina.roisland@visma.com 

 

Visma Software AS | Kundesenter tlf: 09101 | E-post: kundesenteret@visma.com  | ChatVisma Software vil takke for samarbeidet så langt og vi er trygge på at PCK AS er et riktig valg dersom dere ønsker å videreføre deres kasseløsning.

 

 

Med vennlig hilsen 

Visma Software AS

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"