avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Konferansecruise til Kiel 12. - 14. juni

av Kirsti Eriksen

NO_AC_CL_350x263.jpg

På cruiseskipet Color Magic byr vi på  et annerledes, motiverende og sosialt kurs mellom Oslo og Kiel.  På denne tiden kan vi få en strålende overfart med solrike dager, og en passe miks av hygge og kompetanseheving. Under konferansen får du oppdatering på aktuelle regeltema i kombinasjon med hvordan du smart løser det i Visma Lønn.

 

Det har skjedd mye nytt på regelfronten de siste månedene. Den viktigste regelendringen i år er ny beregning av sykepenger. På konferansen lærer du hvordan de nye reglene skal  praktiseres riktig. I tillegg får du en praktisk gjennomgang av den digitale inntektsmeldingen i lønnssystemet. Vi går også grundig igjennom reglene for overtidsmat, tips, personalrabatter og privat bruk av bonuspoeng.  

 

Ved å delta vil du også få en gjennomgang av nyheter og nyttige tips i lønnssystemet, og tema knyttet til ferie og feriepenger er alltid på agendaen på denne tiden av året.

 

På båten hygger vi oss med god mat og drikke, bygger verdifulle nettverk og blir kjent med nye lønnskolleger. Vi får også se et forrykende show på båten første kvelden. Vi har felles middag begge kveldene ombord, og den ene kvelden unner vi også litt ekstra i båtens gourmet restaurant. I Kiel vil du ha 4 timer i land til egen disposisjon.

 

Vi har fem fageksperter som gleder seg til å dra til Kiel, håper du også vil være med.

Kort om det praktiske

  • Vi møtes på Vippetangen i Oslo 12. juni kl. 10:00 og er tilbake i Oslo kl. 10:00. 14. juni.
  • Deltagelse gir timer til etterutdanning for regnskapsførere og revisorer.
  • Deltageravgiften er på kr. 11.500,- for reise med innvendig lugar, og kr. 12.500,- for reise med utvendig lugar. Du velger mellom disse lugartypene ved påmelding. Prisen inkluderer reisen og full pensjon på båtturen. Påmeldingen er bindende.

Se program, agenda og ytterlige informasjon her>>