avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Termin betaling av forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift - tidligere kjent som terminoppgave.

Support har fått flere henvendelser om at rapporten "Terminoppgave" og "Terminoppgave bankliste" viser feil / mangler tall på forskuddstrekk. Visma support gjør oppmerksom på at disse rapportene ikke skal brukes etter lønnsår 2014. Alle rapporter som er samlet i mappen "Termin/årsrapporter" gjelder for år 2014 og eldre. Vi har også fått spørsmål om hvorfor disse rapportene ikke er fjernet. Dette vil bryte med "Regnskapsloven" og kravet om å ta ut rapporter tilbake i tid.

Rapportene som er aktuelle og skal brukes ligger i mappen "Periodiske rapporter". Det er derfor denne mappen åpnes når du som bruker går inn på utskrifter. 

Vi har også laget dette brukertipset hvor vi beskriver mulige avstemmingsrutiner

Det er også forespurt når og hvordan informasjonen er gitt i forhold til at rapporten "A-melding bankliste"  erstatter "Terminoppgave bankliste". Med hver ny versjon av Visma Lønn følger skrivet "Nyheter og forbedringer" med. Dette skrivet finner du under "Hjelp". Informasjon om rapporten "A-melding bankliste" ble informert om i versjon 10.00. "Nyheter og forbedringer" til eldre versjoner finner du også under "Hjelp". Vi anbefaler alle  våre brukere å ta seg tid til å lese versjonens "Nyheter og forbedringer" slik at du som bruker får fult utbytte av programmet.

2 Kommentarer

Visma kan enkelt forbedre dette ved å legge inn en tekst i menyvalg eller inne på rapporten. Da slipper man supportspørsmål om det.

 

I versjon 13 så vil mappen endre navn til "Utgåtte rapporter".

 

Mvh

Reverta / Support Lønn & HR