avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Finn relevante kurs i Visma Community

av Klara Vatten

Den som tror han er ferdig utlært, er ikke utlært men ferdig.

 

Sier et godt kjent ordtak. Heldigvis er dette en sannhet med modifikasjoner. I løpet av en vanlig arbeidsdag utnytter vi kunnskap vi har bygget opp over lang tid og verktøy som vi er trygge på. Uansett om du er en ny bruker av Visma-tjenester eller kan betegnes som veteran, er det alltid noe å lære. Har det kommet ny funksjonalitet i tjenesten eller kanskje du trenger en oppfriskning i Excel?

 

I fanen Kurs i produktområdene dine i Visma Community, ligger det en oversikt over alle kurs som er relevante for deg. På den måten kan du lett vurdere om du skulle frisket opp noen av kunnskapsområdene dine eller rett og slett lære noe nytt.

 

Vårt kurstilbud dekker både Visma programvare, lover og regler, Microsoft Office, regnskap og økonomi og regnskapsbyrå. Kursene holdes ofte ved flere lokasjoner. Hvis du finner et kurs som virker interessant for deg og lokasjonen som står i tittelen på kurset ikke passer for deg, kan du velge Se alle steder og datoer. Kanskje holdes kurset et sted nærmere deg?

 

Vi arrangerer også flere kurs over internett. Holdes det et kurs som kan være relevant for deg, vil du enkelt finne dette under fanen Kurs i produktområdene dine Visma Community. Nettkursene er markert med grønn farge.

 

Screenshot_14.png

Screenshot_15.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En oversikt over relevante kurs kan du også finne på våre nettsider.