avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ny versjon av Visma DI klar for nedlasting

av Ramon H. Iversen (Oppdatert ‎18-12-2017 15:43 av Ramon H. Iversen VISMA )

Versjon 12.0.2 inneholder blant annet følgende nyheter:

 

  • Integrasjon med Visma Finale Avstemming versjon 30. Integrasjonen gjør det mulig i DI-Office Byrå å vise avstemminger med status og kobling til avstemmingsdokumentasjon i Visma Finale Avstemming. Oppgaver kan også utvides med avstemminger. Les mer om hvordan du aktiverer dette i versjonsnyhetene for Visma Finale Avstemming veimage (6).pngrsjon 30.

 

  • Ny mva-rapport (nr. 8). Den nye rapporten summerer avgift pr. konto og avgiftskode, med totalsummer. Rapporten kompletterer dokumentasjonsplikten til den periodiske avstemmingen av merverdiavgift.

Oppfordrer for øvrig alle til å lese komplett oversikt over nyheter og korrigeringer som finnes på nedlastingssidene. I tillegg er det viktig å lese tekniske krav og installasjonsveiledningene før man installerer eller oppgraderer. Legg spesielt merke til at Visma DI støtter kun Microsoft SQL 2012 eller nyere. 

 

Slik får du tilgang til versjonen:

  1. Vær innlogget i Community
  2. Klikk på "Nedlastinger" under Relevante linker på høyre side på produktområdet ditt i Community
  3. Klikk på "Logg inn" på siden du kommer til (er under utbedringDIASP håndterer alle oppdateringer for sine kunder, så hvis du er DIASP-kunde trenger du ikke å tenke på dette.

Nedlastinger 12-0-2.png

 

 

DIASP håndterer alle oppdateringer for sine kunder, så hvis du er DIASP-kunde trenger du ikke å tenke på dette.