avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Visma Office Byrå relanseres og bytter navn til Visma Quality Management

av Ramon H. Iversen

Kjære kunde!

 

Vil med dette informere dere om at Visma Office Byrå relanseres og endrer samtidig navn til Visma Quality Management.

 

Hvorfor endres navnet?

Visma Office Byrå (DI-Office Byrå) har i mange år vært en av de ledende administrative løsninger i regnskapsbransjen, og i forbindelse med avvikling av økonomisystemet Visma DI, har vi valgt å videreføre dette produktet, fullt ut integrert med blant annet Visma Business.

 

Visma Office Byrå, har derfor blitt endret til Visma Quality Management, som vi mener gir en god beskrivelse av produktets funksjonsområder. Dette produktet videreutvikles, og vil være inkludert i Visma Business Regnskapsbyrå, samt i Visma Accountancy Cloud (Visma Business i skyen). Visma Quality Management kan også benyttes som en "stand alone-løsning".

 

Hva betyr dette for deg som kunde?

Endringen betyr ingenting for deg, annet enn at du må venne deg til det nye navnet. Fra verson 14, vil navneendringen også bli synliggjort i selve programmet. Merk også at vi vil endre navn på Visma Community og på våre nettsider. For ordens skyld, vil vi påpeke at produktet vil videreutvikles fremover med ny funksjonalitet og smarte løsninger for drift av regnskapsbyrå.

 

Med vennlig hilsen

Ramon H. Iversen, Produktsjef Visma Quality Management