Mine områder
Hjelp

Velkommen til Visma Community!

av Tomas Torbjørnsen

Din nye informasjonskanal

Triangel Solutions er nå en del av Visma Enterprise. For deg som kunde betyr det at du kan få alle nyheter som er relevante for minTimeliste under nyhetsfanen og som e-post om du ønsker det. For å få nyheter på e-post kan du følge instruksjonene i denne videoen.


Få svar på det du lurer på
Hvis du har et spørsmål, kan du stille det i diskusjonsforumet til andre som også jobber i minTimeliste hver dag. De ansatte i Visma følger også med, så du vil få svar på det du lurer på. Vårt felles mål er å hjelpe hverandre, så ikke nøl med å spørre i diskusjonsforumet. 

 

Ta deg litt tid til å bli kjent. For å gjøre det litt lettere for deg å finne fram, gir vi deg noen enkle videoer som viser hvordan du som bruker kan utnytte denne kanalen best mulig:

 

1. Slik abonnerer du på nyheter

Nyhetsfanen vår er en viktig arena for både Visma og deg som bruker. Her kommuniserer vi nyheter som er viktige for oss, enten det er produktnyheter, nye regler vi må forholde oss til, eller nye kurs og arrangementer som kommer. Se videoen for hvordan du kan abonnere på nyhetene.


2. Slik fjerner/legger du til områder i snarveien (de ni firkantene i menylinjen)

Siden Community-tilganger baserer seg på hvilke lisenser virksomheten din har, vil du som bruker ha mange områder tilgjengelig hvis din virksomhet har mange lisenser. Derfor kan det være lurt å velge ut hvilke snarveier du ønsker å ha. Videoen viser deg hvordan du administrerer disse snarveiene.

 

 

 

 

Få oppdateringer om denne artikkelen rett i mailboksen din

Klikk på de tre prikkene til høyre i innlegget/artikkelen og velg Abonnér.

Les mer om abonnering på artikler, faner og områder her.