Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Zpider
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Viktig informasjon om din Visma Zpider lisens

Sofie Gjemmestad

Viktig informasjon om din Visma Zpider lisens 

 

Vi er stolte av å kunne informere om at Visma Software AS og ON IT E-COMMERCE AS har inngått et samarbeid hvor Webshop løsningen Visma Zpider vil bli eiet, driftet og utviklet av ON IT E-COMMERCE AS.Hva betyr dette for deg som Visma Zpider kunde? 

 

Ditt kundeforhold knyttet til din Visma Zpider lisens vil bli flyttet fra Visma Software AS til ON IT E-COMMERCE AS. Det innebærer at ny kontrakt på produktet Visma Zpider må signeres med ON IT E-COMMERCE for perioden fra 1.1.2020. For øvrige produkter vil ditt kundeforhold til Visma være uendret. Det betyr at fremtidige faktura på Visma Zpider vil sendes fra ON IT E-COMMERCE AS. Navnet på webshop løsningen vil også endres fra Visma Zpider til Zpider. ON IT E-COMMERCE AS vil ta over det operative ansvaret, vedlikehold, oppdatering og oppfølging av Zpider fra juli 2019.Informasjon angående support og endring av lisens: 

 

Support, bestillinger og andre kundehenvendelser for alle andre Visma produkter vil bli håndtert som tidligere, hvor din Visma partner er ditt kontaktpunkt. Informasjon om ON IT E-COMMERCE AS: 

 

ON IT har lang erfaring med utvikling, integrasjoner og netthandel. ON IT og Ole Melhus (Daglig Leder), har 12 års erfaring med Visma Zpider og får gjennom dette samarbeidet muligheten til å utvikle Zpider videre. ON IT AS vil også fortsette å levere spesialtilpasninger og konsulenttjenester knyttet til Zpider.  Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss: 

 

ON IT E-COMMERCE AS  | E-post: post@on-it.no| org. 922 853 770 | https://on-it.no 

 

Ole Melhus, Daglig Leder ON IT E-COMMERCE | tlf: 99 50 83 74 | E-post: ole@on-it.no 

 

Øyvind Larsen, Head of Product and Delivery | tlf: 97077844 | E-post: oyvind.oshaug.larsen@visma.com 

 

Visma Software AS, Kundesenter tlf: 09101 | E-post: kundesenteret@visma.com  | Chat

 

Visma Software vil takke for Zpider samarbeidet så langt. Vi er trygge på at ON IT E-COMMERCE AS er et riktig valg for videreutvikling og drifting av Zpider løsningen for våre felles kunder.
Med vennlig hilsen 

Visma Software AS