Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Zpider
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Visma Zpider versjon 10 lansert

Visma - Inaktiv bruker
Visma Zpider versjon 10 er nå klar til installasjon hos våre kunder. Den viktigste nyheten i Zpider 10 er støtte for en mer moderne Web standard, HTML5.

Dette gir nye muligheter for design av websidene, og det gir også mulighet for såkalt responsivt design. Det vil si at designe automatisk tilpasses de enhetene kundene bruker for å se på nettbutikken. Designe vil da tilpasse seg skjermstørrelser på tvers av PC, netbrett og mobiltelefoner.

En rekke andre forbedringer er også gjort, og dette er beskrevet i "releasenotes" dokumentasjonen. Dette dokumentet er beregnet på konsulenter og kunder med teknisk forståelse. Både releasenotes og Visma Zpider versjon 10 kan lastes ned fra nedlastningssiden.

Vi anbefaler at Visma Zpider installeres/oppgraderes av personell med erfaring og kompetanse på Visma Zpider. Releasenotes må leses for instruksjoner vedr. installasjon/oppgradering.

Visma Zpider demo site vil i de nærmeste dagene også bli oppgradert til Zpider versjon 10. Link til denne vil også bli lagt ut her på Community.