avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Autokontering i Visma eAccounting

(updated by Emilie Røed VISMA ‎12-12-2017 21:56 )
Emilie Røed

Vi har nylig lansert Autokontering i Visma eAccounting - en funksjon som hjelper deg som bruker med bokføringen. Les mer om den nye funksjonen og gi oss din tilbakemelding.

Autokontering i Visma eAccounting

Vi har nå tatt enda et steg i retningen med å gjøre Visma eAccounting til et smartere automatisert system. Ved å innføre Autokontering vil programmet hjelpe deg med regnskapsføringen og spare deg for manuelt arbeid. Funksjonen hjelper deg ved å foreslå kontering på leverandørfakturaer og banktransaksjoner.

Autokontering på leverandørfakturaer

Ved opprettelse av leverandørfaktura på en ny leverandør i Visma eAccounting, vil programmet automatisk foreslå en kostnadskonto basert på hva minimum 60% av brukerne tidligere har valgt som kostnadskonto. Du kan velge å bruke den foreslåtte kontoen eller legge til en annen. I skjermbildet under ser du et eksempel fra OneCall: 

Autokontering på banktransaksjoner 

Med Autokontering i Kasse og bank husker programmet hva du tidligere har bokført lignende banktransaksjoner på. Programmet foreslår konto basert på dato, beskrivelse og beløp som ligger på transaksjonen under Kasse og Bank. Dette gjelde både om du oppretter en transaksjon manuelt eller har aktiv bankintegrasjon som henter inn alle transaksjoner automatisk. I skjermbildet under ser du et eksempel på føring av bankgebyr:

Vi ønsker din tilbakemelding! 

Autokontering er bare en av flere smarte funksjoner vi kommer til å lansere i tiden som kommer, og vi hadde satt stor pris på din tilbakemelding! Legg gjerne igjen en kommentar under eller ta kontakt med Support dersom du skulle oppdage at feil konto foreslås. 

1 Kommentar
CONTRIBUTOR *
Støtter forslaget med å gjøre programmet smartere.