avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Det nærmer seg tid for årsavslutning – er du forberedt?

av Emilie Røed
Få en oversikt over nødvendige forberedelser og hjelpemateriell.

Forberedelser til årsavslutning

Det nærmer seg et nytt år, noe som innebærer at regnskapsåret 2016 skal avsluttes. I Visma eAccounting kan du gjøre dette selv ved å følge en sjekkliste inne i programmet. For at du enklere skal kunne utføre årsavslutningen har vi i tillegg laget noen guider vi håper du finner nyttig.

Guide for årsavslutning finner du her, og dersom du har bankintegrasjon benytter du denne.

 

Om du har skattemodulen til Visma eAccounting for Enkeltmannsforetak eller Aksjeselskap, vil programmet hjelpe deg i større grad med utfylling av skatteskjemaer og innrapportering til Altinn. Mer informasjon om modulen finner du her.

Vi har også et eget årsavslutningsseminar for deg som ønsker en grundig gjennomgang. Les mer om seminaret.

Vi er her for å hjelpe deg!

På support vil vi gjøre vårt beste for å besvare din henvendelse innen en arbeidsdag. Det er viktig å merke seg at i første kvartal er det høy aktivitet hos våre kunder med påfølgende stor pågang på vårt kundesenter. Vi iverksetter mange tiltak for å avhjelpe situasjonen. Allikevel vil du som kunde dessverre til tider kunne oppleve noe lengre ventetid hos oss på grunn av den store pågangen. Vi anbefaler deg derfor å finne hjelp på vårt Community. Våre supportvideoer og guider er ment for å hjelpe deg igjennom de vanligste spørsmålene relatert til Visma eAccounting. Det er viktig å merke seg at support ikke kan bistå med regnskapstekniske spørsmål. 

Regnskapshjelp

Ved utførelse av årsavslutning kan det ofte være greit å rådføre seg med en regnskapsfører. Dersom du ikke allerede har en regnskapsfører kan du se en oversikt over regnskapskontorer å samarbeide med her.

SmartAccounting kan også bistå deg med regnskapsrelaterte spørsmål og problemstillinger online. 

Vi ønsker deg en riktig god jul og lykke til med årsavslutningen!

Vennlig hilsen oss på Supportavdelingen