avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Fakturering av privatpersoner til nettbank og Vipps

av Emilie Røed (Oppdatert ‎23-05-2019 13:59 av Emilie Røed VISMA )

Få betalt til rett tid. Motta riktig beløp. La kundene dine slippe å punche KID. Ved å sende faktura til nettbank og Vipps blir hverdagen litt enklere. 

 

Du foretrekker kanskje selv å få faktura rett i nettbanken eller i Vipps? Det gjør nok de fleste av kundene dine også. I Visma eAccounting har du mulighet til å sende elektronisk faktura til privatpersoner direkte til nettbank og Vipps via tjenesten Visma AutoInvoice. Om fakturaen havner i Vipps, nettbank eller begge styrer kunden selv. 

 

vippsregninger-ferdig-mobil.PNG.thumb.1280.1280.png

 

Send elektronisk, ikke på e-post

Mange anser å sende faktura på e-post som fremtidsrettet og enkelt. Og for deg som avsender er det jo faktisk ganske enkelt. Men hva med kunden din som må gjøre jobben med å legge inn dato, beløp og KID/referanse? Feilkildene er mange: e-posten havner i spam, kunden fyller inn feil info, faktura blir glemt, og så videre. Du kjenner deg kanskje igjen? Ved å sende fakturaen elektronisk via AutoInvoice blir hverdagen litt bedre både for deg og kunden din. 

 

Kom i gang

Visma har inngått en fordelaktig avtale for våre brukere med Vipps. Både faktura sendt til nettbank og Vipps koster kun kr 3, og ikke et prosentvis beløp av salgssummen som er standard for Vipps. De 3 kronene for sending sparer du lett inn ved å slippe administrasjon og purring. I tillegg er det bedre for likviditeten da pengene kommer inn raskere. Hva venter du på? Se hvordan du kommer i gang med AutoInvoice til privatpersoner


Usikker på om dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt med oss for en prat eller legg igjen en kommentar.