avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Nyheter og forbedringer lansert i sommer

av Henrik Horn (Oppdatert ‎30-09-2020 12:59 av Henrik Horn VISMA )

Sommeren er over for denne gang, og høsten står for dør. Selv om sommeren ofte er en periode med lavere aktivitet hos oss og våre kunder, har vi lansert en rekke forbedringer de siste to månedene. Her er de viktigste:Legg til variabel transaksjon til mange ansatte. 

 

I modulen Employees finner du nede til venstre knappen “Masseoppdateringer”. Her kan du legge til en variabel transaksjon til mange ansatte samtidig. I eksempelet under er det en Julebonus som skal legges til alle ansatte i en handling. Datoen brukt vil da legge denne variable transaksjonen til de aktuelle ansatte i den lønnsperioden. Du kan i veiviseren velge også om det ikke skal gjelde alle ansatte, samt du kan endre beløpet per ansatt. En utrolig nyttig funksjon som vil kunne spare deg for mange klikk, spesielt om du har en del ansatte!

 

 

Variable transer.PNGLegg til inngående saldo til mange ansatte

 

Dette er en utrolig nyttig funksjon når man skal starte opp med Visma eAccounting Payroll etter at lønnsåret er påbegynt. I bildet under viser vi at vi vil legge til Elektronisk Kommunikasjon til mange ansatte samtidig og beløpet. Du kan igjen velge å redigere beløpet per person.

 

 

Inngående saldo.PNG
Velg bilagsdato ved overføring av bilag til regnskap

 

Etter vi lanserte integrasjon til Visma eAccounting og regnskap så fikk vi raskt tilbakemelding at man ønsket selv å sette bilagsdato og ikke følge betalingsdato. Derfor har vi endret dette akkurat slik vi fikk ønsker om og du kan nå fritt velge hvilken bilagsdato lønnsbilaget får. 

 

 

dato på bilag.PNGAutomatisk kobling av regnskapskontoer til kontotyper ved oppsett av integrasjon med Visma eAccounting.

 

Tidligere når man koblet Payroll opp mot Visma eAccounting ville man oppleve å manuelt måtte koble alle kontotypene til hovedbokskontoene fra Visma eAccounting manuelt. Dette var en tidkrevende og repetitiv oppgave. Spesielt våre regnskapsførere som setter opp flere kunder har etterlyst dette og nå gjøres dette helt automatisk.

 

Støtte for finansskatt og sektoruntatte aktiviteter

 

Vi støtter nå alle bedrifter med behov for å beregne finansskatt. Samtidig har vi lagt inn støtte for næringer tillknyttet "Sektoruntatte aktiviteter". Dette gjør at enda flere virksomheter kan ta i bruk Visma eAccounting Payroll.

 

Støtte for utenlanske kontonummer ved utbetaling til ansatte.

 

Vi har fått inn flere ønsker om å støtte å utbetale direkte til ansatte med bankkonto i utlandet. Nå kan du registere dette på den ansatte og kjøre igjennom utbetaling i bankintegrasjonen (Autopay) dersom den benyttes.

 

Utenlandsk bankkonto.PNG

 

 

Vi får inn mange ønsker fra våre kunder, og i tillegg har vi mange planer for ny og moderne funksjonalitet i løsning. Fremover vil vi fokusere på disse områdene

 

Forbedre timemodul og app

 

Vi ønsker å forbedre time modulen og tilhørende app slik at det er enklere å registrere timer, samt enklere for bedriften å få riktig timetyper fra de ansatte inn til lønn. Målet er at en ansatt skal kunne fra appen kun legge inn fra og til tid, og så vil forhåndsdefinerte regler for denne tiden beregne de rette verdiene. 

 

Et godt eksempel der er der ansatte er tilknyttet regler for timer underlagt Handel og Kontor der det er en rekke tillegg ved feks å jobbe i helgen eller sent på kvelden. Systemet vil da beregne dette automatisk basert på en forhåndsdefinert time arbeidsavtale.

 

Ny modul for analyse av lønn og HR data

 

Om ikke lenge vil alle våre kunder ha tilgang til en ny modul som vi kaller HRM Analytics. Flere kunder har etterlyst å kunne se og vise enkelte data på en oversiktlig og grafisk måte slik at de lettere kan fatte de rette avgjørelsene basert på data fra Payroll. I første omgang kommer HRM Analytics med noen standard dashboards og visninger, mens senere vil det være flere muligheter til skreddersøm. Dette gleder vi oss veldig til!

 

HRM analytics.png

 

 

Forenklet grensesnitt

 

Vi er allerede ute i pilot der vi lar en bruker av Visma eAccounting Payroll åpne løsningen i et vesentlig enklere grensesnitt. Hensikten her er at man setter opp Payroll og benytter videre det enkle grensesnittet og ikke det komplette som i dag. Vi kommer tilbake til det senere.
Payroll Go.PNG

 
 

 

API - integrasjoner med andre systemer

 

Flere aktøter som leverer forskjellige bransjesystemer i markedet ønsker å koble seg til Visma eAccounting Payroll. Eksempelvis kan det være et spesialtilpasset system for beregning av provisjon der man ønsker at denne provisjonen overføres til Payroll eller at man kan opprette ansatte i et 3 parts løsning og de samtidig opprettes i Payroll. Vi jobber nå med å ferdigstille første versjon av vårt API - (application programming interface) som vil tillate standardiserte integrasjoner til Visma eAccounting Payroll


Dette er bare noen av mange forbedringer som jobbes med og vil komme alle våre kunder til nytte i månedene som kommer. Her er det bare å glede seg til fortsettelsen!

 

Med vennlig hilsen

Visma eAccounting Payroll teamet!