Mine områder
Hjelp

Planlagt vedlikehold og nedetid for Visma Online

Kjære kunde,

 

I perioden 1-2.desember er det planlagt oppdateringer og vedlikehold av Visma Online plattformen med tilhørende tjenester. Dette innebærer at alle tjenester vil være utilgjengelig i perioden f.o.m kl 00:01 den 1.desember t.o.m. kl 23:59 den 2.desember. Alle tjenester vil være tilbake i normal drift senest mandag morgen, 3.desember.

 

Vi flytter driftsplattformen Visma Online fra dagens driftsleverandør til Microsoft Azure. Bakgrunnen for denne endringen er å gi våre brukere bedre stabilitet og økt hastighet på alle tjenester som betjenes av Visma Online.

 

Følgende produkter og tjenester vil være berørt av denne oppdateringen:

  • Visma eAccounting m/tilleggstjenester
  • Visma Byrå (for regnskapskontor)
  • Visma Byrå Periode & År (for regnskapskontor)
  • Visma Økonomioversikt
  • Visma Avendo Webtid
  • Visma Website og -Webshop

(PS! Kun administrasjon av websidene er berørt i perioden. Alle websider vil være åpne og fungerende ift normal webtrafikk)

 

Vi oppfordrer derfor alle kunder om å fullføre pågående oppgaver og utføre nødvendige endringer før 1.desember, og vente til mandag morgen (3.desember) før produkter og tjenester igjen tas i bruk.

 

For løpende informasjon og status på oppdateringen i perioden, se https://status.visma.com/

 

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for våre kunder, men ber om forståelse for at dette er en nødvendig oppdatering, og at vi i tiden fremover vil kunne levere en god brukeropplevelse ift stabilitet og hastighet.

 

Hilsen,

Visma Mamut AS