avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Sett bort arbeidet tilknyttet purring og inkasso

av Sandra Couling (Oppdatert ‎28-05-2020 08:38 av Sandra Couling VISMA )

 

Mange syns det er ubehagelig å purre kundene sine når fakturaen ikke blir betalt i tide. I tillegg blir det gjerne en svært tidkrevende prosess. Derfor tilbyr vi tjenesten Visma AutoCollect, som gjør at du enkelt kan sette bort arbeidet med fakturaoppfølging.

Visma AutoCollect er en kostnadsfri purre- og inkassotjeneste som snakker med Visma eAccounting. Når Visma AutoCollect har tatt over innkrevingsarbeidet vil det bli lagt på purregebyr, salær og renter på faktura. Du får innbetalt det opprinnelige beløpet fra kunden, så går det pålagte beløpet til Visma AutoCollect. 

Fordeler med å sette bort jobben 

💸Bedre likviditet

Dersom det ofte tar lang tid å få betalt fra kundene dine går dette utover likviditeten i bedriften din. Visma AutoCollect sørger for at du mottar pengene fra kundene dine raskere, og dermed forbedrer likviditeten.


Tidsbesparende

Innkreving av utestående beløp kan stjele mye tid som følge av mye manuelt arbeid. Visma AutoCollect tar over disse manuelle prosessene og sørger for at du kan bruke tiden din på andre verdiskapende aktiviteter.

Full oversikt over utestående faktura

I løsningen har du full oversikt over hvilke faktura som har forfalt, samt status på sakene du har valgt å sette over til Visma AutoCollect. Du velger selv hvilke faktura du ønsker å overføre til oppfølging. 

 

image (4).png

 

Kom i gang
Det er enkelt å komme i gang med Visma AutoCollect. Du finner tjenesten under Utvidelser i menyen i Visma eAccounting. Registrer deg som kreditor, vent på godkjenning - så er du i gang!

Lykke til med enklere fakturaoppfølging!