Mine områder
Hjelp

Snart vil du få tilgang til en ny modul i Visma eAccounting Payroll

av Turi M Sorensen (Oppdatert ‎13-11-2020 09:41 av Turi M Sorensen VISMA )

HRM Analytics er en ny tjeneste inne i Visma eAccounting Payroll. 

 

Den henter ut tall fra andre Visma eAccounting Payroll tjenester og samler dette i en rekke dashboard og rapporter. Hensikten med dette er å kunne presentere data fra flere HRM tjenester på ett sted, og gi deg som kunde bedre oversikt. Vi ønsker også å visualisere det gjennom dashboard i tillegg til lister/rapporter for å gi et innblikk i de viktigste dataene uten at du må ta ut en rapport. 

Første del av prosjektet er å hente ut data fra Employees og presentere disse inne i HRM Analytics. Senere vil vi også hente inn tall fra blant annet eAccounting Payroll. 

 

 

Vi setter i gang med en gradvis utrulling av dette i løpet av uke 47. Du vil få mail fra Visma.net om at du har blitt tildelt en ny rolle, og neste gang du logger deg inn vil du ha tilgang til HRM Analytics inne i løsningen. De første brukerne vil få tilgang til HRM Analytics i løpet av mandag 16.11 og vi forventer å være ferdig med utrullingen onsdag 25.11

 

Vi gir tilgang til HRM Analytics til de samme brukerne som har rollen Employee Administrator - dette er for å unngå at noen som ikke skal ha tilgang til ansattinformasjon får dette. 

Dersom det er brukere som skal ha tilgang til HRM Analytics så kan administrator tildele rollen “User” på HRM Analytics inne i Admin. 

 

Vi håper du liker den nye tjenesten 🙂


NB! Dersom du er helt ny kunde i perioden etter 25.11 så kan det ta noe tid før du får tilgang til HRM Analytics da dette må håndteres manuelt av oss. Vi regner med at denne er automatisert innen midten av Desember.