avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder

Sømløst samarbeid med regnskapsfører

Emilie Røed

Selv om vi tilrettelegger for at det skal være enkelt å føre regnskap i Visma eAccounting, vil nok mange trenge litt profesjonell hjelp i blant. Vårt mål er å hjelpe våre småbedrifter med å lykkes - og her spiller regnskapsførerne en viktig rolle.

 

Jobb sømløst i samme løsning

En av de største fordelene med Visma eAccounting er at du kan jobbe sammen med en regnskapsfører i programmet. Begge har tilgang til regnskapet slik at samarbeidet blir enkelt og effektivt. Du slipper å sende over fakturakopier og regninger - og ikke minst slipper du å bruke penger på å få regnskapsføreren din til å ta ut rapporter for deg.    

 

Vi har tilrettelagt for at samarbeidet mellom deg og regnskapsføreren din skal være så effektivt som mulig. Flere funksjoner i Visma eAccounting gjør at dere kan jobbe smidigere sammen enn noensinne:

  • Oversikt over historikk - ha full kontroll på hvem som har gjort hva
  • Godkjenning av fakturaer - regnskapsfører registrer regningen og du godkjenner i mobilappen
  • Kommentarer og meldinger - hold dialogen inne i programmet for bedre oversikt. Du får varsel direkte i appen ved nye meldinger fra din regnskapsfører
  • Bokføringsmaler - regnskapsføreren din kan lage ferdige maler for føringer til deg

 

Fordel oppgaver etter ønske og behov

Lag gode rutiner for samarbeidet og bli enige om hvem som gjør hva. Som oftest vil det være rimeligere for deg å ta litt av regnskapet selv, fremfor å sette bort alt. Finn ut sammen med regnskapsføreren din hva som vil fungere best for deres samarbeid. Om du har liten erfaring med regnskapsføring fra tidligere, kan det være lurt å starte helt enkelt. Start med fakturering og kanskje noen enkle bilag - før du etterhvert tar over mer av jobben om du føler deg trygg på det.

 

Om du ønsker å ta hele regnskapet selv kan også regnskapsføreren fungere som en rådgiver. Regnskapsførere er ikke lengre bare “bilagspunchere”  - de sitter på mye kompetanse og med god innsikt i tallene dine slik at de kan rådføre deg til en sunn drift.

 

Finn og inviter en regnskapsfører til samarbeid

Om behovet for hjelp til å gjøre korrigeringer, lønn, årsoppgjør eller annet skulle melde seg - ta kontakt med en av våre mange regnskapskontorer som kan Visma eAccounting. Det er raskt å komme i gang da regnskapsførerne enkelt knytter seg til din Visma eAccounting etter godkjenning fra deg.

 

Lykke til med et sømløst samarbeid!

 

Spørsmål til samarbeid med regnskapsfører? Ta kontakt med oss eller legg igjen en kommentar til denne artikkelen.