Mine områder
Hjelp

Tenk nytt med nettbutikk!

Koronaviruset har skapt store økonomiske problemer for norsk næringsliv. Vi vet ikke hvor lenge krisen kommer til å vare - ei hvor store konsekvensene vil bli, men vi vet at mange bedrifter blir utfordret til å tenke annerledes når butikkdriften ikke går som planlagt. 

 

Start din egen nettbutikk på 1-2-3

I disse korona-tider tilbringer de fleste av oss mest tid hjemme, som også fører også til mer tid på nett. Dersom du driver butikk, vet du at det er viktig å være tilstede der kundene er. Derfor ønsker vi å hjelpe til ved å tilby vår nettbutikkløsning - Visma Webshop, til kun 99kr/mnd i denne perioden. Ingen etablering og gratis support.

 

template-02.pngVisma Webshop er en brukervennlig og enkel nettbutikkløsning som ikke krever noen forkunnskaper for å komme i gang. Designmaler ligger allerede klare, og du kan tilpasse disse til dine behov ved hjelp av “drag and drop” funksjonalitet. Emilie Røed_0-1586176974281.png

Om du har sider på sosiale medier som Instagram eller Facebook, kan du koble opp nettbutikken til disse. 

 

Visma Webshop kan også integreres med Visma eAccounting, som gjør at salget i nettbutikken overføres automatisk til regnskapet ditt. I nettbutikken kan du velge om du ønsker å ta betalt direkte via kort eller PayPal, eller om du ønsker å sende ut en faktura. 

 

Les mer om hvordan du kommer i gang.

Om du allerede har Visma eAccounting kan du kjøpe Visma Webshop ved å logge deg inn og gå til Utvidelser. 

Lykke til med nettsalget ❤️