avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder

Visma eAccounting slutter å støtte nettleseren Internet Explorer

(updated by Emilie Røed VISMA ‎27-09-2019 08:54 )

Fra 1. november slutter vi å støtte nettleseren Internet Explorer (IE) til Visma eAccounting. Bakgrunnen for dette er at Microsoft ikke vil vedlikeholde IE videre. Dette betyr at IE, som allerede begynner å bli en gammeldags nettleser, ikke vil leve opp til dagens høye standard for nettlesere.

 

Du vil fortsatt kunne benytte Internet Explorer, men vi vil ikke gjennomføre testing av nye funksjoner og forbedre brukeropplevelsen. Du vil derfor kunne oppleve at Visma eAccounting ikke oppfører seg som forventet. 

 

Vår anbefalte nettleser for Visma eAccounting og tilhørende tjenester er Google Chrome. 

 

Last ned nettleser: 

 

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål! 

 

Hilsen,

Emilie Røed, Produktsjef 

4 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Hva med "Edge" Windows har jo en ny nettleser?

Hei @Per Andersen2,

 

Edge støttes.

 

Det er kun Internet Explorer vi ikke lengre vil støtte fra 1.november. 

 

Mvh

Emilie Røed 

CONTRIBUTOR **

Hei

Hva betyr det for filoverføring til/fra DNB. De bruker jo Javascript for henteknappen sin og tvinger oss over til å bruke IE for denne ene lille funksjonen. Jeg har tatt det opp med DnB at de støtter et obsolet system og brude endre denne henteknappen nå som de jo har en totaloverhaling av nettbanken sin... men uten respons so far. Hva gjøres i forhold til det... vi kan jo ikke ha stans i filoverføringen fra 1. november. .., 

Hei @kristin14,

 

Dette påvirker ikke filoverføring fra DNB, og alt vil fungere som før. Om DNB velger å fortsette å støtte IE til sine tjenester kan dessverre ikke vi styre. 

 

Mvh

Emilie Røed