avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Innbetalinger fra Visma.net AutoPay i perioden Fredag 16.06 kl 14.00 til Mandag 19.06 kl. 09.30

av Tonje (Oppdatert ‎27-06-2017 12:05 av Tonje VISMA )

På ettermiddagen fredag 16. juni ble Vismas betalingstjeneste for eldre filformater rutinemessig oppdatert. Dessverre medførte oppdateringen utilsiktet en feil i distribusjon av informasjon om innkommende betalinger fra bank til noen av Vismas kunder. Dette ble rettet tidlig mandag morgen. Ingen betalinger eller beløp ble varig negativt påvirket av hendelsen.

Kunder som er berørt av dette vil få en e-post av oss i Visma med beskrivelse på hva bruker bør gjøre for å rette opp og verifisere at systemet fungerer normalt. 

Nødvendige tiltak er implementert for å hindre tilsvarende hendelser i fremtiden. Hendelsen gjelder som nevnt kun informasjon om betalinger på eldre formater, informasjon på nytt format (ISO 20022) er ikke berørt. Som nevnt over er heller ikke betalings-transaksjonene i seg selv ikke berørt av nevnte feil, ettersom de håndteres teknisk og sikkerhetsmessig på annen måte enn innkommende betalinger fra bank.

Visma anbefaler generelt alle kunder å gå over til filformater på den nye standarden, da støtte for gamle filformater gradvis vil bli faset ut av bankene.

Ønsker du å komme igang på nytt filformat, se informasjon her

Vi beklager ulempene dette har medført for våre kunder.