Mine områder
Hjelp

Visma og DNB lanserer digital bestillingsportal integrert med Visma.net AutoPay

av Ramon H. Iversen

Det har i lengre tid vært et etterlengtet ønske å kunne effektivisere rutinene rundt bestilling av bankintegrasjon og banktjenester koblet mot Visma.net AutoPay. Fram til nå har dette bare vært mulig ved å fylle ut flere papirskjemaer. Disse måtte så sendes som brevpost mellom bank og kunde for manuell signering, og deretter også manuelt registreres i Visma.net AutoPay før man var i mål. Mange manuelle rutiner og prosesser medførte også ofte mye feilregistrering. Digitalisering av denne prosessen eliminerer feilkilder og øker følgelig sikkerheten og sporbarheten.

Rutine FØR integrasjon med DNB bestillingsportal.png

Den nye integrasjonen mellom Visma.net AutoPay og DNBs digitale bestillingsløsning gjør bestilling av bankintegrasjon og banktjenester til en drøm og er utført med noen få tastetrykk.

Rutine ETTER integrasjon med DNB bestillingsportal.png

Det er nå enklere enn noen gang å integrere Visma.net AutoPay med DNB Nettbank. Når man er kunde av begge parter, er det bare å logge seg inn i Visma.net AutoPay, velge DNB som bank og brukeren blir automatisk overført til DNBs bestillingsløsning. Etter endt bestilling er alle tjenester automatisk satt opp inne i Visma.net AutoPay og klar til bruk.

 

Følgende 3 banktjenester kan pr. i dag bestilles:

  • Utbetalinger
  • Innbetalinger
  • Digitale kontoutskrifter

Informasjon om DNBs priser finner dere underveis i bestillingsportalen. Prisen på bruk av Visma.net AutoPay er som før.

Vil du vite mer om hvordan løsningen fungerer, les her.

Gjør for øvrig oppmerksom på at de gamle bestillingsskjemaene ikke lenger vil være tilgjengelig.

7 Kommentarer
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"