Mine områder
Hjelp

Visma.net Absence - ditt nye verktøy for enkel registrering av ferie og fravær

av Gunnar Glendrange (Oppdatert ‎27-04-2020 15:46 ( )

Mange bedrifter benytter Excel eller andre tungvinte løsninger for registrering av fravær, og planlegging av ferie og permisjoner. Er du en av dem? Vi vet at mange ansatte opplever fraværsregistrering som en byrde, og at bedrifter sliter med mangelfull oversikt og ufullstendige fraværstatistikker.

 

Med Visma.net Absence gjør vi fraværsregistreringen til en lek, slik at du kan bruke kreftene dine på det som gir verdi.

Fordelen for ansatte:

  • svært enkel å bruke
  • gir deg full oversikt over ferie og fravær
  • egen mobilapp gjør det enkelt å registrere fravær også fra mobil (kommer på nyåret)
  • sørger for at registreringer er i henhold til gjeldende regelverk (antall egenmeldinger, feriedager til gode, barns sykdom osv)

 Fordelen for ledere og bedriften:

  • Et enkelt og effektiv styringsverktøy for planlegging av ferieavikling og fravær, både på pc og mobil
  • Gir korrekt ferie- og fraværsoversikt, og mindre feilregistreringer
  • Løsningen er til enhver tid oppdatert på gjeldende regelverk på området, for eksempel rettigheter ved ferie, egenmelding og barns sykdom
  • Leder kan godkjenne ferieønsker og permisjoner fra sin mobiltelefon, på samme måte som behandling av inngående fakturaer og reiseregninger (Visma Manager).

Visma.net Absence er en del av Visma.net-familien. Det betyr at bedriften og de ansatte har tilgang til alle sine tjenester via en felles pålogging - slik som reiseregninger og utleggsrefusjoner og  lønnsslipper. Absence er tett integrert med modul for timeregistrering, Visma.net Time. Alt sammen er tett integrert med Visma Lønn.

Hvordan er det i din bedrift? Har bedriften din god kontroll på ferieavvikling og ansattes sykefravær? Opplever ansatte fraværsegistreringen som enkel og grei?

Ta kontakt med din Visma-forhandler for mer informasjon om Visma.net Absence

Nettside / faktaark

Se videointro av Visma.net Absence under:

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"