Mine områder
Hjelp

18-12-2017: Ny versjon av din Visma.net ERP løsning er tilgjengelig

av Cecilie Von Heering Dahl (Oppdatert ‎18-12-2017 10:16 av Cecilie Von Heering Dahl VISMA )

Helgens oppdatering av din Visma.net ERP løsning ble gjennomført som planlagt natt til søndag 17. Desember. Når du logger deg på neste gang vil du automatisk ha tilgang til den nye funksjonaliteten. Les om høydepunktene i versjonen og hvordan du tar i bruk funksjonaliteten lenger ned i artikkelen.

 

For en dypere gjennomgang bli med på webinar med våre produkt eksperter Nina Bredholt og Ole Noer onsdag fra 13:00 til 14:00. Meld deg på her!  


Hvis du har spørsmål eller problemer kontakt vårt Customer Care Center her eller ta kontakt med din Visma Partner.

 

Klikk på videoen og hør Produktsjef Ole Noer forteller deg om den nye funksjonaliteten

 

Høydepunkter i den nye versjonen

 

Støtte for SAF-T - den nye standarden for regnskapsopplysninger

SAF-T Regnskap (Financial) er et standardformat for utveksling av regnskapsdata. Formatet er utarbeidet i fellesskap med næringslivet, regnskapsbransjen og Skatteetaten, etter anbefaling fra OECD. Skatteetaten bruker formatet for kontrollformål (bokettersyn) , og finansdepartementet vurderer et forslag for gjøre utlevering i dette formatet pliktig for bokføringspliktige ( sannsynligvis fra 01.01.2019. I den anledning er det lagt inn utvidet funksjonalitet for håndtering av SAF-T eksport  i Visma.net Financials.

 

Du finner brukertips på hvordan den nye rutinen kan brukes her

 

Forbedret funksjonalitet for håndtering av pakker via salgsordre

Mange norske bedrifter selger produkter som er satt sammen av andre produkter (komponenter)  i det vi gjerne kaller en pakke (eller struktur) i Visma.net Logistics. I denne versjonen har vi utvidet funksjonalitet rundt håndteringen av slike pakker.

  1. Det blitt enkelt for en selger å finne informasjon om hva en pakke består av, mens hun registrerer salgsordre.
  2. Det har blitt mulig  for en selger å vite hvor mange pakker som kan monteres basert på det som er tilgjengelig  på lager av underkomponenter.
  3. Under ordre registrering, kan selger initiere montering av en pakke, og allokere denne til salgsordren.

Du finner brukertips på hvordan den nye rutinen kan brukes her

 

KPIer i Visma.net Insights som gir innsikt og oversikt over abonnenter

Abonnementshåndtering er én av flere funksjoner du kan velge å ta i bruk i Visma.net ERP. Du finner mer generell informasjon om nytteverdi og målgruppe for funksjonen her . For de kunder som har tatt i bruk funksjonalitet for abonnementshåndtering, så inneholder denne versjonen store forbedringer i forhold til å kunne få bedre innsikt og oversikt over abonnements- og/eller kundeverdi. Mer konkretisert består nyhetene i at det er lagt til nye dashbord elementer i  Visma.net Insight.  Disse gir deg til en hver tid status på feks dine  fremtidige abonnementsinntekter, hvor mye de vokser måned over måned og hvor mange kunder som kommer til og faller fra.

 

Små-forbedringer i rutine for abonnementshåndtering

For de som bruker funksjoner for abonnementshåndtering, er det også gjort noen mindre forbedringer. Disse er gjort for å gjøre det enklere og mer fleksibelt å bestemme hvilken abonnementsinformasjon som som skal vises på faktura.

 

Du finner brukertips på kontraktsfakturering / standard beskrivelse på faktura her og redigering av fakturablankett her

 

Matching av inn og utbetalinger - basert på IBAN-BBAN

En ryddig og oversiktlig reskontro er noe de aller fleste ønsker seg. I versjonen er det kommet en ny funksjon, som gjør det enda enklere å matche både utgående og inngående betalinger mot fakturaer. Matching kan fra og med versjonen også gjøres basert på IBAN-BBAN

 

Du finner brukertips på hvordan den nye rutine kan brukes her

 

Hjelp og dokumentasjon

Som bruker av en ERP løsning er det  viktig å tilgang til god bruker og system dokumentasjon. Dokumentasjonen er til denne versjonen forbedret med utvidelser for hovedbok, kundereskontro og leverandørreskontro. I tillegg er det implementert støtte for content sensitiv hjelp. Dette gir deg enklere tilgang til dokumentasjon som er relevant i forhold til det skjermbilde eller rutine som du jobber medAll nødvendig informasjon om den nye versjonen vil bli publisert fortløpende her i vårt Kunde Community. Så følg med!

 

Gikk du glipp av første smakebiten på hva som kommer i den nye versjonen ta en titt på videoen under - publisert 01.12.2017

 

 

 

 

Vennlig hilsen Customer Care, Visma Software AS

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"