Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp

Endring i påloggingsvindu til Visma Connect

av Edwin Myrvold-Sijtsma (Oppdatert ‎23-01-2021 17:25 av Edwin Myrvold-Sijtsma VISMA )

Inntil nå logget du på med både e-postadresse og passord i samme vinduet. Det er endret til to separate vinduer.

Hvorfor gjør vi denne endringen? 

Alle de store leverandørene har allerede gjort dette i årevis; Google, Microsoft osv. Årsaken er at denne moderne pålogging er dynamisk og vil gi følgende fordeler: 

 

  • Vi støtter fremtidige autentiseringsløsninger som erstatter passordet med andre trinn, for eksempel bedrifter som bare ønsker passordfri
  • Støtte for Single Sign On (SSO) med SAML for eksempel for bedrifter som ønsker å bruke deres Azure AD eller Active Directory. 

 

Påloggingsprosessen i seg selv vil ikke endre seg ellers; totrinn, passordfri, sosial pålogging, elektronisk ID osv. forblir som det er. 

Hvordan vil det se ut?

 

Side 1: e-postadresse

signin1.png

 

Side 2: dynamisk

 

Side 2 er en dynamisk side som enten vil vise passord eller rutes til for eksempel bedriftens SAML-leverandør (for eksempel ADFS, Azure). Passordet kan vises / skjules ved å klikke på "øye" -ikonet for å forbedre brukeropplevelsen når du er på et et sikkert nettverk. 

 

signin2.png

 

For å gjøre gjentatte pålogginger på en sikker / privat enhet raskt og forbli ett klikk, vil du se et skjermbilde med profilbildet og navnet når de går tilbake til applikasjonen hvis de merket av for "Lagre e-postadressen min for neste gang. tid ”på side 1. Du trenger ikke fortsette å skrive inn e-postadressen og klikke på” Neste ”med mindre du vil bytte til en annen konto.

 

signin4.png

4 Kommentarer